• Uncategorized
  • 0

Eyespy247 Introduceți noi camera Ext+ HD WiFi IP CCTV

Eyespy247 au introdus cea mai recentă cameră CCTV, precum și de data aceasta este atât de complet prezentată, încât are mai multe acronime decât pare corect. Respirați adânc, precum și continuați – Camera Eyesy247ext+ CCTV este un IP (10/100 Ethernet), WiFi (802.11b/g/n), HD (720p în H.264, MJPEG, precum și MPEG4), interior / exterior (IP67), cu IR Night Vision (15 metru), înregistrare (32 GB Micro SD inclus), audio (2 căi), precum și senzori de detectare a PIR / mișcare / zgomot. Wow.

Așteptăm să punem mâna pe una dintre aceste frumuseți în formă de invadator din zonă. Între timp, iată un cod automat de reducere a vizitatorilor casei pentru noua cameră … Camera este în mod normal de 269,99 GBP, inclusiv livrarea în Marea Britanie. Utilizați codul „Extpllus40” la checkout pentru a obține o reducere de 40 de lire sterline.

“WiFi HD IP CCTV now is available in one handy bit palm sized box – EyeSpy247, the ingenious maker of IP network cameras as well as tracking solutions for house as well as little business security, announces the introduce of its brand new outside Wireless HD IP Cameră de securitate – Eyespy247ext+.

Ceea ce diferențiază EXT+ în afară de toate celelalte camere IP este combinația sa inegalabilă de video de înaltă calitate, DVR încorporat, aplicație software de configurare simplă, precum și conectivitate specială la înregistrarea bazată pe cloud Eyespy247, precum și platforma alertelor. Făcând-o o soluție CCTV cu adevărat all-in-one, precum și oferirea unor performanțe de preț incomparabile în clasa sa.

Acum nu există nicio cerință să cumpărați o combinație costisitoare de camere private, precum și DVR sau să petreceți ore nesfârșite luptându -se cu cabluri, precum și configurație, deoarece Eyepy247ext+ face totul fără efort într -o singură cutie compactă.

Video cu semnificație ridicată în trei moduri (H.264, MJPEG, precum și MPEG4), conectivitate wireless cu varietate lungă, înregistrare la bord la o carte micro SD de 32 GB preinstalată cu redare la distanță a clipurilor, viziune de noapte infraro-roșie la fel de mult cât 15 metri, 2 metode audio, plus mișcare, PIR, precum și senzori de declanșare audio sunt doar câteva dintre multitudinea de abilități ambalate în factorul său mic de tip.

Vizualizarea smartphone -urilor este exact aceeași ca toate camerele noastre, cu toate acestea, pe scurt: metoda principală pentru a avea acces este prin intermediul site -ului nostru mobil special conceput, cu toate acestea, persoanele pot utiliza și alte iPhone de sărbătoare, precum și aplicații Android, precum și avem un ‘ Cum să vizualizați pe ghidul unui smartphone pentru a ajuta oamenii să profite la maxim de vizionarea mobilă.

Mai mult, spre deosebire de o mulțime de camere IP, este fără efort de instalat. Ca toate camerele Eyespy247, nu există nicio încurcătură cu „redirecționare de port” sau DDN -uri, întrucât sistemul unic de configurare a lui Eyesy247 scoate problemele de instalare cu cele mai multe mărci de route de bandă largă, cum ar fi butucurile de casă BT, precum și cele din cer, O2, precum și de multe altele.

Faceți clic pentru versiunea de dimensiuni complete

La un RRP de doar 249,99 lire sterline, Eyepy247ext+ oferă o metodă complet mai economică, precum și mai ușoară pentru ca oamenii să poată fi cu ochii pe casele sau întreprinderile lor de pe un computer sau un smartphone de oriunde. ”

Disponibil de la Amazon

#
previzualizare
Produs
Rating
Preț

1

Cameră CCTV afară cu viziune de noapte color, CTRONICS 1080P PTZ Digital Zoom Camera de securitate WiFi …

1.741 recenzii

59,99 GBP

Cumpărați pe Amazon

2

Cameră de securitate în afara WiFi, Dekco House CCTV Camera de securitate cu alarmă ușoară sonoră, 1080p CCTV …

43 recenzii

39,99 GBPCumpărați pe Amazon

3

Cameră de securitate solară wireless Anran în afara 360 °, 1080p WiFi Baterie reîncărcabilă CCTV Camera CCTV …

107 recenzii

84,99 £

Cumpărați pe Amazon

www.eyespy247.com

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Ultima actualizare la 2021-10-04 / Link-uri / imagini de afiliere din API-ul de marketing al produselor Amazon

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *