• Uncategorized
  • 0

Sărbătorile de 20 de ani de la aniversare: Câștigă un set de gestionare a încălzirii Lightwaverf în valoare de 160 de lire sterline

pentru a ajuta la sărbătorirea a 20-a aniversare, avem un munte de premii grozave pentru a oferi un sprijin extrem de generos din partea companiilor noastre foarte iubite de casă înțeleaptă. De această dată oferim un set de gestionare a încălzirii Lightwaverf în valoare de 160 de lire sterline!

Lightwaverf este designerul principal al UKS și producătorul de dispozitive pentru casă înțeleaptă. Gama lor include dimmers, prize și gadgeturi de încălzire, care pot fi ușor retro-montate și acasă existente, fără a fi necesară re-cablarea. Mulțumesc Lightwaverf pentru sprijinul acordat comunității automatizate de acasă.

** Concurența închisă **

Felicitări câștigătorului @jf_archer

Setul include un pachet de încălzire înțelept de 3 supape de radiatoare, plus controlerul de legătură web WiFi Web Smartphone Home. Pentru o șansă de a câștiga un pachet în valoare de 160 de lire sterline, trebuie doar să ne urmați pe Twitter și apoi să retușați acest tweet. Simplu ca asta.

Vom menține această competiție deschisă până la Midnight GMT pe 24 ianuarie 2016, astfel încât să aveți mult timp pentru a intra și vom anunța campionul aici. Acest cadou este vizitatori deschise în Marea Britanie și se aplică politicile noastre normale de concurs. noroc tuturor!

Mismarthome.co.uk: Lightwaverf.com

Vreau mai mult? – Urmați -ne pe Twitter, ca noi pe Facebook, sau înscrieți -vă la fluxul nostru RSS. Puteți primi chiar și aceste știri livrate prin e -mail, direct în căsuța de e -mail în fiecare zi.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *