Greeniq Wise Irrigation Hub este „Nest for the Garden”

Startup IoT IoT Greeniq creează ceea ce explică ca un „cuib pentru grădină”. Hub -ul inteligent pentru exterior controlează irigarea pe baza condițiilor de condiții meteorologice prezente, precum și a condițiilor meteorologice prevăzute, precum și declară economii de costuri de până la 50% în facturile lunare de apă ale clienților săi.

Proprietarii de case cu degete verzi își pot gestiona de la distanță sistemele de irigare, precum și iluminarea grădinii de oriunde, în orice moment, cu ajutorul iPhone -ului, iPad, smartphone -uri/tablete Android, Windows PC, precum și Mac.

Wise Garden Hub este rezistent la apă, precum și Greeniq, este singurul gadget înțelept de grădină de pe piață care a furnizat pasionaților de curte un ecosistem complet pentru aer liber.

Hub-ul este simplu de configurat, precum și link-uri către web prin intermediul Wi-Fi, permițând să fie gestionat de la distanță oriunde la orice tip de timp cu ajutorul aplicației web bazate pe Greeniq, care este compatibilă cu orice tip de smartphone , tabletă, PC sau Mac. Hub -ul este singurul gadget care furnizează un ecosistem complet pentru aer liber, care se leagă de o gamă largă de gadgeturi înțelepte, precum și senzori, inclusiv senzori de umezeală a solului din puterea de flori a Parrot, precum și Koubachi, pe lângă stația de condiții meteo netatmo Ecartamentul de ploaie, pentru a descoperi condiții de udare adecvate.

Astăzi, Greeniq a dezvăluit un parteneriat cu IFTTT, producând un nou canal pentru gadget, precum și lărgirea funcționalității sale.

IFTTT permite automatizarea oricărei aplicații, precum și a site-urilor web la accesorii activate de aplicații, precum și dispozitive înțelepte. Ca parte a parteneriatului, Greeniq va lucra cu IFTTT pentru a -și folosi „rețetele” inovației pentru a permite hub -ului să gestioneze mult mai mult decât stropitoarele, precum și să -și pășească metoda în casă, astfel încât GreenIQ, precum și clienții IFTTT pot pune chiar și un Multe mai multe gadgeturi legate pe pilot automat. Pe lângă colaborarea cu IFTTT, Greeniq va continua să -și promoveze propria API deschisă – Gardenkit – pentru a permite proiectanților, precum și partenerii să aducă aplicații de grădină mult mai inteligente în hub.

În plus, Greeniq și-a anunțat legătura cu House Depot, precum și un general de 2 milioane de galoane de apă salvate.

De asemenea, Greeniq este încântat să dezvăluie că și -a ajutat clienții să economisească colectiv mult mai mult de două milioane de galoane de apă, considerând că beta -ul său introduce vara trecută. Pe lângă faptul că se bazează pe cererea din ce în ce mai mare pentru hub -ul Greeniq, cantitatea de apă economisită va fi exponențială.

Disponibil de la Amazon

176 recenzii

Controller de sprinkler Netro Wise, 12 zone, WiFi, condiție meteorologică, acces la distanță, adaptor de putere nu este inclus

Complet automat – produce dinamic, precum și reglează rutinele de udare optimizate pentru plantele/peluze
Ecologic – Economisiți până la 50% din apa dvs. exterioară utilizați cu tehnologii avansate de economisire a apei, inclusiv prognoza condiției meteorologice, precum și statisticile istorice
Limitarea apei – informațiile, precum și automobilul respectă politicile de udare din zona dvs. regională

Intrați pe Amazon

The Greeniq Wise Hub este oferit pe Internet în Marea Britanie, SUA, Australia, precum și o mulțime de alte țări la prețul de 249 USD.

Greeniq.co: Mai multe posturi de irigare a casei mai înțelepte

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Ultima actualizare la 2021-10-04 / Link-uri / imagini de afiliere din API-ul de marketing al produselor Amazon

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *