• Uncategorized
  • 0

Aplicația Crestron Mobile Pro Home Automation acum pe piața Android

Crestron și -a lansat aplicațiile oficiale Android pentru a adăuga la oferta IOS existentă. Aplicațiile Mobile și Mobile Pro vor transforma orice dispozitiv Android într -un ecran tactil Crestron complet funcțional, oferind utilizatorilor controlul unei varietăți imense de subsisteme de automatizare a locuințelor, cum ar fi iluminatul, încălzirea, plăcerea și securitatea.

„Controlează -ți sistemul Crestron de pe orice dispozitiv mobil Android – Crestron a anunțat astăzi că noua aplicație Mobile Pro Control pentru Android este acum disponibilă pe piața Android. Mobile Pro transformă orice dispozitiv Android într -un ecran tactil Crestron complet funcțional, permițând proprietarilor de case să controleze iluminatul, termostatele, divertismentul, sistemele de siguranță și alte sisteme conectate de oriunde și oricând.

„Indiferent dacă aveți un dispozitiv mobil iPhone, iPad sau Android, există o opțiune de control Crestron pentru dvs.”, a declarat Crestron VP de la Tehnologie, Fred Bargetzi. „Suntem fanatici despre menținerea clienților noștri de ultimă oră, folosind o varietate de opțiuni care aduc cele mai noi, o mulțime de tehnologii populare de acasă în viața lor. Noua noastră aplicație Android este doar exemplul actual al acestui angajament. Nu vă facem să alegeți, o facem mai ușoară. ”

Mobile Pro afișează starea în timp real a temperaturilor camerei, poziții de umbră, niveluri de iluminat și metadate, inclusiv artă de copertă, cântec și artist. Puteți vizualiza chiar și streaming video de la camerele de siguranță bazate pe web ideale pe dispozitivul dvs. mobil. Folosind rețeaua Wi-Fi Home la nivel local sau celulară puternică de la distanță, un ecran tactil virtual Crestron este întotdeauna în palma mâinii, indiferent unde te afli.

Crestron furnizează flexibilitate multiplă platformă pentru întreaga familie. „Mama poate avea aceeași interfață de control și funcționalitate pe iPad -ul ei pe care Daddy îl are cu Samsung Galaxy”, spune Bargetzi. „Puteți comuta transportatorii sau puteți obține un nou dispozitiv mobil fără a apela la un programator pentru a reprograma sistemul. Conectați -vă noul dispozitiv și sunteți gata să mergeți … Aveți libertatea de a alege orice dispozitiv doriți. ”

Crestron furnizează infrastructura care este fundamentul controlului la domiciliu, furnizând în același timp o platformă deschisă pentru dezvoltare care acceptă PC, Mac, iPhone, iPad și Android. Popularul R2 Control pentru Crestron, creat de ID8 Group, a fost pionierul în furnizarea primei opțiuni Android pentru Crestron și este disponibilă pentru descărcare de pe piața Android.

Descărcați Crestron Mobile Pro pentru Android ™ sau accesați www.crestron.com/mobileapps pentru a afla multe mai multe despre opțiunile mobile Crestron pentru dispozitivele Apple și Android. ”

www.crestron.com/mobileapps: R2 Android App pentru Crestron

Vreau mai mult? – Urmați -ne pe Twitter, ca noi pe Facebook sau abonați -vă la fluxul nostru RSS. Puteți primi chiar și aceste știri livrate prin e -mail, direct în căsuța de e -mail în fiecare zi

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *