Linkdesk Space Locator: Next Gen Bluetooth Movement Detector

Astăzi, Linkdesk și -a lansat noul „localizator de cameră” în Regatul Unit, Italia, precum și Spania.

Camera localizator este un mic gadget Bluetooth wireless alimentat cu baterii pentru Apple iPhone, precum și iPad, care declanșează gadgeturi Wise House atunci când un spațiu este intrat sau stânga.

Spre deosebire de sistemele anterioare de locație interioară, cum ar fi Apple Ibeacon sau Google Eddystone, Linkdesk merge cu un pas mai departe, oferind un produs care este conceput în special pentru utilizarea în camerele private.

Linkdesk State Gadget poate înlocui detectoarele tradiționale de mișcare, precum și include performanțe înțelepte adăugate pentru a determina digital dacă cineva intră sau părăsește camera. Locul iPhone -ului sau iPad -ului dvs. Apple este utilizat pentru a declanșa dispozitive compatibile de casă înțeleaptă.

Diferite opțiuni înțelepte sunt oferite pentru a aprinde imediat luminile, precum și pentru a activa eficient încălzirea. Când a rămas un spațiu, gadgeturile Wise House pot fi schimbate pentru economisirea inteligentă a energiei.

Locul iPhone -ului sau iPad -ului dvs. Apple este utilizat pentru a declanșa dispozitive compatibile de casă înțeleaptă. Localizatorul de spațiu acceptă un număr tot mai mare de dispozitive înțelepte, cum ar fi lămpi înțelepți, termostate, precum și încuietori de ușă. Carcasa localizatorului de spațiu este mică, subțire, precum și elegantă. Datorită bateriei încorporate, nu sunt necesare cabluri sau prize. Cu pad -ul adeziv furnizat, localizatorul de spațiu poate fi conectat rapid la orice tip de suprafață. Soiul de semnal al localizatorului de spațiu este optimizat pentru spații între aproximativ 10 mp, precum și 40 mp, astfel încât este nevoie de un singur loc de spațiu pe cameră.

În combinație cu noul localizator de spațiu, gadgeturile de aplicații HomeKit bine dovedite vă permit să gestionați rapid, precum și să gestionați intuitiv dispozitivele Wise House.

Setarea declanșatoarelor de spațiu este la fel de simplă ca setarea unui ceas tradițional de alarmă. Chiar și cele mai complexe declanșatoare pot fi configurate rapid, precum și rapid, precum și sunt clar, precum și ușor afișate într -o imagine de ansamblu. În acest fel, veți înțelege în orice moment ce se întâmplă în casa dvs.

Gadgeturile de aplicații Homekit pot fi descărcate gratuit în Taxa în Apple App Store.

Linkdesk.com

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *