• Uncategorized
  • 0

Urmărirea evaluării modemului de bandă largă 3G USB

din noiembrie, Keith Doxey a publicat evaluarea modemului 3G USB de la trei. După cum am promis, iată urmărirea sa de urmărire cu exactitate cum a descoperit gadgetul, precum și serviciul după câteva luni de utilizare autentică a lumii.

„Am avut gadgetul de câteva luni acum, am reușit să -i ofer un al naibii de grozav!

Am observat că, în scurt timp, am avut unitatea, serviciul a fost deja îmbunătățit. Zonele mele regionale au fost doar 3G când l -am obținut, însă acum sunt prezentate ca HSDPA … ceea ce este minunat

De curând a trebuit să călătoresc la Dunstable în câteva evenimente, precum și deși partea superioară a A11 are o zonă non -3G, în general din Mildenhall toată metoda cu Dunstable, am avut un semnal 3G constant, precum și am putut fi capabil Pentru a asculta mult iubita mea post de radio Americna în timp ce conducea.
Când eram călător, am putut, de asemenea, să navighez pe site -uri web intense, fără a afecta streamingul postului de radio.

Cu condiția să rămâneți în zona de recepție 3G, conexiunea se va transfera de la celulă la celulă, însă uneori există o pauză de scurtă durată în fluxul radio atunci când se schimbă între 3G, precum și HSDPA, deși conexiunea este menținută, astfel încât nu este necesară o intervenție individuală.

Singurul dezavantaj imens pe care l -am găsit este 2G. Pe măsură ce îl înțeleg, trei nu au într -adevăr un serviciu 2G, cu toate acestea, utilizează rețeaua Orange pentru a furniza acoperire. În timp ce pot obține o conexiune pe 2G, rareori par să aibă orice tip de noroc care accesează date. Din fericire, multe dintre locațiile la care călătoresc acum au o acoperire excepțională 3G/HSDPA.

Cea mai mare problemă cu 2G este că nu puteți selecta pentru a o neglija. Pe măsură ce călătoriți dintr -o zonă 3G, conexiunea va fi menținută până când va fi pierdută absolut la fel de bine ca atunci aveți opțiunea de a face legătura cu 2G, ceea ce a subliniat mai sus este în general inutil, așa că nu mă deranjează. Cu toate acestea, dacă întoarceți mașinile și camionul, precum și mergeți înapoi spre zona 3G, modemul nu va găsi 3G în sus decât mai degrabă la o distanță după punctul în care ați pierdut semnalul. Se pare că, din moment ce a detectat o rețea 2G, va rămâne păstrând asta până când semnalul este la fel de slab, precum și semnalul 3G este mai puternic.

De exemplu, am pierdut protecția 3G când m -am îndreptat spre nord de casă, precum și la aproximativ 10 mile distanță, întorcându -mă, nu am mai putut primi 3G încă o dată până nu eram aproape
La 5 mile de casă. Cel mai probabil nu este o problemă la fel de bine, deși protecția rețelei pare să devină mult mai bună, precum și o mulțime de drumuri primare par să aibă o acoperire excepțională.

EDITI – În stilul adevărat UKHA, evaluez acest produs fără RTFM, precum și am doar o alegere în fila Setare >> pentru a alege între „3G Preferred”, precum și „numai 3G”.
Trebuie să călătoresc din nou la Dunstable săptămâna viitoare, așa că voi vedea dacă asta îmi îmbunătățește protecția 3G, permițându -mi să fac legătura cu rețelele 3G mai devreme, după ce am pierdut semnalul.

În total, trebuie să afirm că sunt extrem de mulțumit de asta. Kit excepțional. ”

Ofertele de bandă largă 3G USB de trei ani

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *