Control4 introduce TuneIn și Control4 Wireless Music Bridge

Control4 au anunțat că adaugă serviciul TuneIn din aprilie a acestui an împreună cu un nou dispozitiv hardware – The Wireless Music Bridge.

Unitatea vă va conecta telefonul, tableta sau computerul la sistemul dvs. Control4 folosind AirPlay, Bluetooth și DLNA și vă va permite să transmiteți audio de pe dispozitivele dvs. la sistemul principal. Atât TuneIn, cât și Bridge Music Wireless de 300 de dolari trebuie să fie lansate în T2 în acest an. Consultați videoclipul și PR -ul complet de mai jos.

Control4, un inovator de frunte în sistemele de automatizare rezidențiale și comerciale, a anunțat astăzi o experiență îmbunătățită „ascultă”, oferind clienților noi modalități de a se bucura de muzica și podcast -urile lor preferate prin intermediul sistemelor Control4. Începând cu T2 2013, Control4 Systems cu OS 2.4 va include în mod nativ TuneIn, serviciul principal pentru ascultarea muzicii, sporturilor, știrilor și fluxurilor de comedie din întreaga lume. În plus, noul CONTROL4 Wireless Music Bridge oferă o modalitate fără efort pentru consumatori de a se conecta, de a transmite și de a se bucura de servicii de muzică și muzică prin aplicații care se află pe telefonul lor inteligent, tableta sau computerul.

„Tunein și noul nostru pod de muzică wireless sunt completări puternice la experiența noastră de ascultare și oferă clienților o modalitate naturală de a se bucura de posturile lor de radio preferate, de podcast -uri, de cărți audio și de muzică din casă”, a declarat CEO Martin Plaehn. „Fie că intri în casa ta și intri în lista de redare preferată de pe iPad, invită -ți oaspeții să -și împărtășească colecția de muzică de pe telefonul lor inteligent sau să ridice BBC în bucătărie, ne face ușor să accesezi și să ne bucurăm personal media în toată casa. ”

TuneIn and Control4-TuneIn oferă clienților Control4 acces direct la mai mult de 70.000 de posturi de radio tradiționale și de internet care transmit din întreaga lume, precum și milioane de podcast-uri, concerte și interviuri la cerere. Capacitatea robustă de căutare a lui Tunein îi ajută pe oameni să descopere exact ceea ce caută, fie că este vorba de artistul lor preferat, cântecul sau personalitatea radio la nivel local sau de pe tot globul. Interfața de utilizator integrată, intuitivă și elegantă a Control4 oferă listări de stații și afișări, filtrele disponibile, bazate pe gen, locație și limbaj și îi ghidează pe consumatori către noi media online, precum și pe conținutul pe care îl iubesc deja. Tunein este integrat perfect în zonele audio Control4, astfel încât toată lumea să asculte aceeași muzică sau fiecare membru al familiei se poate bucura de propriile favorite personalizate în zone diferite în același timp. TuneIn va fi disponibil pe toate sistemele Control4 care rulează OS 2.4 începând cu 1 aprilie 2013.

Control4 Wireless Music Bridge – noul Bridge Wireless Music Control4 permite proprietarilor de case, membrilor familiei și oaspeților lor să se conecteze fără fir la un sistem Control4 pentru a se bucura de toată muzica stocată sau accesată prin intermediul telefoanelor inteligente, tabletelor și computerelor personale. Wireless Music Bridge oferă, de asemenea, o cale convenabilă pentru clienții Control4 să se conecteze la serviciile de muzică în streaming, cum ar fi Pandora sau Spotify pe dispozitivele lor inteligente personale dintr -un sistem Control4 – toate păstrând totodată navigarea completă a telefonului și a dispozitivului inteligent și a capacității aplicației. În plus, Wireless Music Bridge oferă lucrări de artă și metadate disponibile direct în mediul Control4 pentru afișare în interfața Control4 „Jocare acum” pe panouri tactile, TV pe ecran și aplicația MyHome.

Podul Wireless Music reunește tehnologiile Ethernet, WiFi și Bluetooth Connectivity într -un singur produs, permițând aproape fiecărui dispozitiv inteligent să „împingă” muzică, podcast -uri, știri, sporturi și cărți audio în sistemul Control4 prin suport complet pentru streaming pentru dispozitive iOS, precum și Bluetooth și DLNA pentru alte telefoane și tablete.

Control4 Wireless Music Bridge este programat să fie disponibil în T2 2013 pentru 300 USD MSRP Introducere SUA și 345 USD MSRP internațional de la dealeri autorizați de control4.

Control4: Interviul nostru cu Control4

Vreau mai mult? – Urmați -ne pe Twitter, ca noi pe Facebook sau abonați -vă la fluxul nostru RSS. Puteți primi chiar și aceste știri livrate prin e -mail, direct în căsuța de e -mail în fiecare zi

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *