Marmitek introduce telecomanda 3D HMDI Switcher

Noul Marmitek Connect420 se conectează până la 5 dispozitive HDMI la televizorul dvs. și acceptă configurații complete de 1080p 3D, precum și tradiționale 2D. Unitatea poate comuta automat pe baza sursei sau cu telecomanda inclusă, iar carcasa metalică înseamnă că comutatorul este lipsit de orice interferență. Este disponibil acum pentru aproximativ 90 de lire sterline.

Comutator 3D HDMI – Marmitek Connect420 vă permite să vă conectați până la 5 dispozitive HDMI la televizorul dvs. cu doar un cablu. Acest lucru împiedică o mizerie de cabluri sub televizorul dvs. și oferă o soluție dacă televizorul dvs. nu are suficiente porturi HDMI. Connect420, desigur, acceptă și alte standarde, cum ar fi DVI, HDCP, CEC, LIPSYNC, EDID Standard, Deep Color (36Bit), X.V. Color și Dolby True HD & DTS HD pe lângă 3D. Comutatorul activ este, de asemenea, fără întrerupere, ca urmare a metalului solid, a carcasei fără interferențe, de cea mai bună calitate.

Fie că vorbim despre canale TV, jocuri, videoclipuri YouTube, discuri Blu-ray sau filme la cerere, este clar să vedem că conținutul 3D apare ca o forță semnificativă. Și acest lucru nu înseamnă doar 2D optimizat, ci și 3D complet. Echipament A/V:-

Cu Sony PS3-Firmware-Update 3.5 în toamna trecută, 38 de milioane de dispozitive A/V au devenit 3D adecvate într-un singur Fell Swoop.

Jucătorii Blu-ray sunt din ce în ce mai echipați cu o conexiune de rețea, permițându-vă să obțineți cu ușurință conținut online 3D.

Decodificatorii HD oferă acum opțiunea de a viziona filme 3D la cerere.

TVS – O mulțime de producători oferă televizoare 3D, echipate cu un software puternic care poate prelucra imagini duble. De ce să urmărești 3D? 3D creează o experiență cinematografică acasă atunci când vizionați un film; Acesta asigură o experiență mai intensă atunci când jocurile și te face cu adevărat să te simți ca și cum ai sta pe stadion în timpul unei competiții sportive. Vizionarea televizorului devine o experiență autentică.

Dacă doriți să continuați să vă bucurați de aceste opțiuni 3D, acum sau în viitor, fiți pregătiți pentru aceste evoluții și cumpărați un comutator 3D pentru o estetică rezistentă la viitor în camera de zi. Connect420 prezintă Full HD 5 Intrare / 1 Ieșire HDMI Comutator cu suport 3D …

Un singur cablu pe ecranul televizorului! Comutați între dispozitivele HDMI conectate.

Potrivit pentru conectarea a 5 surse HDMI la televizorul dvs. simultan. Aveți nevoie doar de 1 intrare HDMI și nu trebuie să comutați niciodată cabluri.

Pentru conectarea unei console de joc precum PlayStation și Xbox, Blu-ray player, receptor prin satelit și toate celelalte dispozitive HDMI.

Potrivit pentru Full HD 1080p și toate formatele 3D.

Cu repetor și egalizator încorporat pentru corectarea oricărei pierderi posibile de semnal, astfel încât să puteți conecta până la 15 metri de cablu HDMI la ieșire.

Comută automat și/sau cu telecomandă.

Fără interferențe din cauza carcasei de metal solid.

Marmitek Connect420 este disponibil acum și are un preț de vânzare cu amănuntul recomandat de 99,95 EUR/ GBP 89,95 incl. TVA.

www.marmitek.com: Cumpărați acum pe Amazon

Vreau mai mult? – Ar trebui să ne urmați pe Twitter, ca noi pe Facebook sau să vă abonați la fluxul nostru RSS. Puteți primi chiar și aceste știri livrate prin e -mail, direct în căsuța de e -mail în fiecare zi.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *