• Uncategorized
  • 0

7 Moduri de a vă pregăti pentru schimbările comerciale noi

Împărtășirea este grijulie!

Tweet

Acțiune

Ac

Acțiune

Poștă

Începerea unui nou proiect de construcție este o aventură. Dacă tocmai începeți în activitatea de construcții sau sunteți un pro -imobiliar experimentat, revizuirea fundamentelor de pregătire pentru renovările comerciale Edmonton este crucială.

Punerea de bază înainte de a rupe terenul pe construcțiile noi

Planificarea corectă a unui proiect vă poate ajuta să vă determinați succesul. Iată 7 moduri de a vă pregăti pentru construcții noi comerciale.

1. Determinați locația construcției dvs.

Este posibil să aveți deja o idee despre locul în care doriți să fie noua dvs. construcție, dar există mai mulți factori de luat în considerare. Afluxul populației și traficul, dimensiunea construcției în raport cu spațiul alocat, iar concurența locală sunt lucruri imperative la care să ne gândim.

2. Obțineți permise

După ce ați determinat locația, va trebui să atingeți permisele corespunzătoare de care aveți nevoie pentru a începe munca la proiectul dvs. Fiecare oraș are propriul set de reguli și reglementări pentru proprietăți comerciale, așa că va trebui să consultați Biroul local de servicii de dezvoltare pentru procesul de cerere și care sunt necesare permise.

3. Alegeți contractorii dvs.

Succesul proiectului dvs. se referă la alegerea celor mai buni contractori pentru a vă ajuta cu noile dvs. construcții. Luați în considerare nevoile proiectului dvs. și caută contractori cu experiență, aveți referințe și portofolii bune și aveți un istoric de a lucra bine cu companiile externe.

Aduceți alți membri profesioniști pentru a adăuga echipei dvs. Muncitorii externi precum ingineri și arhitecți vă pot ajuta să luați decizii cu privire la subiecte în care s -ar putea să nu fiți la fel de pricepuți.

4. Planificați -vă itinerariul

Stabiliți obiectivele de progres înainte ca construcția să înceapă să vă ofere o idee despre modul în care va merge proiectul. Este întotdeauna o idee bună să fii strict în atingerea obiectivelor pe care le -ai stabilit, întrucât neplăcerile pot avea un efect domino care va stiva întârzierile în construcție. Desigur, întârzierile neașteptate pot apărea (și de obicei), dar rămânerea cât mai aproape de orarul dvs. poate face ca noua dvs. construire să aibă succes.

5. Planificați -vă bugetul

Întâlniți -vă cu un consilier financiar pentru a discuta bugetul dvs. înainte de a începe pe șantierul dvs. Obțineți cotații de la contactorii dvs. sau membrii echipei exterioare, astfel încât să puteți avea o idee despre parcul de joc despre ce va costa forța de muncă, precum și o imagine de ansamblu a finanțării proiectului în sine. După ce ați calculat bugetul, puteți merge mai departe cu noua construcție.

6. Comunică cu lucrătorii

Din cauza Covid-19, construcția poate fi nevoită să se ocupe de opriri neașteptate pentru perioade necunoscute de timp. Menținerea liniilor de comunicare deschise și vorbirea cu lucrătorii în aceste perioade crește probabilitatea ca lucrătorii să se întoarcă dacă închiderea este mai lungă decât se aștepta. Mențineți lucrătorii angajați prin includerea lor în discuții sau întâlniri despre proiect, chiar dacă munca fizică este oprită.

7. Prognozând o creștere a muncii

Cu un vaccin Covid-19 aprobat și la orizont, așteptați-vă că industria construcțiilor va fi în creștere. Din cauza numărului de proiecte de construcție suspendate în timpul pandemiei, anticipați -le să obțină lumina verde odată ce lumea revine la normalitate.

Folosind modelul succesului

Planificarea este cheia succesului pentru noi construcții. Utilizați aceste sfaturi în timp ce planificați strategia și puteți începe construcția mai devreme decât mai târziu. Pentru mai multe sfaturi pentru nevoile dvs. de construcție și clădirile comerciale, consultați blogul nostru! Citiți >>> Tendințele de construcție canadiene de urmărit în 2021

Aveți nevoie de un contractant de renovare comercială pentru afacerea dvs.?

A fi proprietar de afaceri în lumea de astăzi înseamnă a face tot ce poți pentru a câștiga un avantaj competitiv. Folosiți spațiul dvs. de afaceri pentru a trimite mesajul potrivit clienților sau clienților. Dar nu o faceți fără un contractant de renovare comercială calificat.

Oferim o multitudine de servicii, de la noi construcții până la renovări. Contactați astăzi Invicta Construction pentru a obține o ofertă cu privire la proiectul dvs. de renovare comercială.

RenovationFind Certified este un simbol al integrității deținute de doar cele mai de încredere companii în îmbunătățirea locuinței, serviciul, întreținerea. Crește încrederea consumatorilor în afacerea dvs., oferindu -vă un avantaj față de concurența dvs. în timp ce vă validați ca fiind cel mai bun.

Mai mult decât un director online, suntem o platformă de marketing cu cea mai rapidă creștere a Canadei din vestul Canadei pentru promovarea și conectarea celor mai bune tranzacții, servicii și companii de îmbunătățire a locuințelor la proprietarii de case.

Împărtășirea este grijulie!

Tweet

Acțiune

Ac

Acțiune

Poștă

Ați putea dori, de asemenea:

5 mituri despre construirea unei case personalizate

5 mituri despre construirea unei case personalizate

Pentru unii care nu au construit niciodată o casă personalizată, începând de la zero, proiectarea și construirea unei case personalizate pare un DA

De ce ar trebui să angajezi construcții de piatră green pentru proiectul tău comercial

De ce ar trebui să angajezi construcții de piatră green pentru proiectul tău comercial

Construirea unei clădiri comerciale este o investiție semnificativă. Antreprenorul dvs. trebuie să fie un manager de proiect expert cu un

Edmonton’s Best 5 Comercial GCompanii contractante enerrale în 2023

Cele mai bune 5 companii comerciale de contractare generală din Edmonton în 2023

Există multe motive pentru renovarea proprietății dvs. comerciale. Poate că afacerea ta tocmai s -a mutat într -un spațiu nou, pe care NE

De ce următoarea casă sau clădirea comercială ar trebui să folosească o formă de beton izolată

De ce următoarea casă sau clădirea comercială ar trebui să folosească o formă de beton izolată

Indiferent dacă proiectul dvs. de construcție este comercial sau rezidențial, doriți ca rezultatul să fie de înaltă calitate și de lungă durată.

Îmbunătățirea eficienței energetice în proiectul dvs. de construcții comerciale

Îmbunătățirea eficienței energetice în proiectul dvs. de construcții comerciale

Clădirile comerciale reprezintă un procent semnificativ de consum de energie în Canada. Datele ne arată că Energy SUA

Ce trebuie să luați în considerare atunci când angajați o companie de construcții comerciale

Ce trebuie să luați în considerare atunci când angajați o companie de construcții comerciale

Dacă începeți un nou proiect de construcție comercială, va trebui să angajați compania potrivită pentru a ajuta la proiectarea, gestionarea,

Calități de căutat într -un contractant general comercial

Calități de căutat într -un contractant general comercial

Renovările comerciale sunt proiecte complexe care necesită know-how-ul unui contractant general cu cunoștințe. Acest contra

3 proiecte comune de construcții comerciale

3 proiecte comune de construcții comerciale

Proiectele de construcții comerciale din Calgary pot diferi în mod semnificativ de la clădiri la clădiri. În timp ce componente specifice ale th

de sharereaholic

.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *