• Uncategorized
  • 0

Aducând pe altcineva în dormitor …

… este … Gasp … un televizor.

Inițial am fost anti-TV-în-dormitor, așa că știm că nu este pentru toată lumea (și este foarte păcătos pentru unii), dar avem doar un televizor în întreaga noastră casă-în sufragerie-și acest tip stătea doar Neutilizat în sala de joacă (de când am ridicat camera de zi, din moment ce nu era suficient de mare pentru a vedea de fapt din canapea) … așa că am plecat și ne -am răzgândit. Haha. Există de fapt un motiv real în spatele deciziei: din ce în ce mai mult ne -am gândit la modul în care avem probleme cu echilibrul de muncă/viață și ne este greu să „închidem”. Acesta este motivul pentru care ajungem mereu să lucrăm pe canapea cu laptopurile noastre și televizorul pe fundal. Dar un televizor în dormitor ar putea deveni un loc fără muncă și nu-multi-tasking-așa că nu am permite să se desfășoare laptopuri sau lucrări în cameră și ne-am putea concentra de fapt pe emisiunile noastre preferate.

Doar relaxare pură și vizionare zombie-apocalipsă/Dexter. Ce pot spune, aceasta este ideea noastră despre o întâlnire fierbinte. Și știu că există o zicală veche că un televizor în dormitor te -ar putea ține de … ahem … alte activități. Dar ne dăm seama dacă lucruri precum îngrijirea unui copil mic, renovarea camerelor, scrierea unei cărți și menținerea unui blog nu intră în cale, acesta nu este nimic un mic televizor în dormitor. Aaand, acum mă înroșesc. Trecând peste.
Videoclipurile noastre preferate

Piscina noastră: zi și noapte
Aveți nevoie de două minute de zen? Luați acest spin în jurul piscinei proaspăt finisate din curtea noastră de la casa noastră din Florida Panhandle.

0 secunde de 2 minute, 28 de secunde

Trăi
00:25
02:03
02:22

Nu o să mint, sună de -a lungul cererii să se trezească într -o duminică leneșă și să vizionezi un film în pat cu fasolea, în loc să ne așezăm pe canapea și să ne prindem imediat în modul „ar trebui să lucrăm” și să ne apucăm de laptopurile.

Și să spunem doar un perete cu un dulap și un televizor sunt drept în sus, în comparație cu acest aglomerat ridicol înainte:

Așa că m -am întors din toate zborurile noastre de turneu cu un foc care arde sub chiflele mele pentru a bici peretele pe care îl privim la fiecare. singur. noapte. în formă. Primul pas a fost doar să punem lucruri în care aparțineau de fapt (cărțile pe care le-am citit au intrat sub încorporarea în sala de mese cu restul colecției noastre, cutii goale s-au descompus și s-au înțepat în coșul nostru de reciclare, lampa s-a mutat înapoi la unde ar trebui să fie, etc).

Apoi mi-am mutat mesele laterale de la mijlocul secolului (amintiți-vă că le-am eliminat treptat aici?) În camera de oaspeți. Acum că am salvat în curte vechiul comoda care era acolo, avem un perete complet gol-iar doi dintre ei unul lângă celălalt arată de fapt ca o consolă împotriva lui. Vă datorez băieților o poză, dar cu siguranță funcționează deocamdată. Nu știm dacă în cele din urmă le vom folosi în camera de fete din Clara, așa că va trebui să vă ținem la curent.

Oricum, odată ce acestea au fost în afara drumului, am putea centra în mod corespunzător comoda (care a fost unul dintre singurele proiecte de carte secretă pe care le -am plătit și am păstrat, deoarece eram atât de îndrăgostiți de el – s -ar putea să -l recunoaștem din acest videoclip). Se află direct în fața patului nostru-pentru plăcerea noastră de vizionare principală-și apoi am pus doar vechea televizor de living, prea mică, din partea de sus.

Până acum, funcționează total pentru noi. Așteptați, cu excepția nu literalmente. Încă nu este conectat la cablu sau nimic, așa că … womp-womp. nimic de urmărit. Poate că voi „tipi, voi intra pe asta” într -o săptămână sau două (întorcându -mă de la Tour Stuff + Ziua Recunoștinței = Prea mult pentru a sta în așteptare cu Verizon). Poate că voi avea răbdare săptămâna viitoare?

Oh și am auzit că este rău Feng Shui să dormi vizavi de un televizor sau de o oglindă, dar am dormit de fapt cu o oglindă uriașă de lungime de podea timp de câțiva ani la prima noastră casă și nu am avut probleme să dormim sau ceva de genul acesta – slavă Domnului. Poate că suntem imuni? Haha.

Sincer, lucrul meu preferat despre comoda fiind de fapt centrată și curățată de dezordine este că ajung să pun acolo mici feluri de bijuterii drăguțe (care se leagă de culoarea covorului, știți, pentru că sunt coo-coo-pentru- chestii de genul asta).

De asemenea, agățați acolo: blocuri de lemn în inițialele noastre și numărul nostru preferat. Oh, da, lucrurile astea îmi fac ziua, băieți. #NoshAmeInmygame

Deci, acolo suntem. Încetându-se încet spre un dormitor care arată mai puțin de perete de culoare-how-here-here, înfundat-junky-acolo. Vă vom anunța cum va merge întreaga chestie TV odată ce a funcționat. Cine știe, s -ar putea să nu o folosim niciodată, să -l urăsc și să -l îndepărtăm, sau să decidem destul de mult că nu ar trebui să părăsim niciodată camera noastră! În mare parte, sunt încântat că putem împărtăși fotografii ale unuia dintre proiectele noastre preferate de carte pe blog. Yeehaw.

Aveți televizoare în dormitor? Mor să știu defalcarea (este 50/50? Mult mai mult decât nu? Într -adevăr foarte rar?) Dar ultima dată când am încorporat un sondaj pe care l -a prăbușit site -ul nostru, așa că am împletit acest sondaj minuscul pe Facebook Așadar, dacă doriți să jucați de -a lungul sau să verificați Tally, faceți clic aici. Abia aștept să aud unde aterizați voi!

PSST- V-ați văzut încă copilul Weston? A fost atât de interesant să obținSună în miez de noapte că a venit pe lume în siguranță și totul a fost bine cu Katie și fam. Clara îl iubește deja – și după ce i -am arătat o poză dimineața, ea a spus cu drag „Vreau să -l deranjez”. Drăguț, nu?

Mai multe postări de la Young House Love

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *