• Uncategorized
  • 0

Noul Controller Wise House, bazat pe Z-Wise, introdus

, Merten, tocmai a dezvăluit noul lor sistem „Connect”, bazat pe tehnologia Z-Wave. Afirmat Squarley pe piața (uriașă) retro-fit, sistemul se bazează în jurul „Connect Radio Center”. Acest contoller central montat pe perete are un ecran LCD color, precum și butoane configurabile individuale, toate acestea pot fi programate de pe un computer prin USB. Verificați pentru comunicatul de presă complet.

„Merten și -a lărgit programul de produse cu un nou sistem radio. Cu serviciul de legătură bazat pe Z-Wave Common pentru Wireless House, gestionarea afacerii abordează piața de remodelare rapidă în creștere. Sistemul radio de la Merten constituie un bloc esențial de construcție către o reamenajare ieftină a serviciilor de gestionare a casei pentru clădiri, precum și, prin urmare, poate fi utilizat pe scară largă de electricieni, precum și de consumatori finali. Prin utilizarea comună Z-Wave, sistemul radio este interoperabil cu serviciile de la alți furnizori și, prin urmare, oferă o integrare ideală a controlului luminii, a climatului spațial, a multimedia, precum și a aplicațiilor de siguranță și securitate, etc. Mult 160 de întreprinderi, inclusiv Giants de piață, Cooper Industries, Danfoss, Intel, Intermatic, Leviton, Monster, Universal Electronics (UEI), precum și Wayne-Dalton sunt membri ai Alianței Z-Wave, precum și au ales în favoarea Z-Wave ca House Gestionează tehnologia. Peste 170 de produse bazate pe Wave sunt deja oferite pe piață astăzi.

Piața de remodelare este de așteptat să crească rapid în următorii câțiva ani. Numai în Germania, mult mai mult de 30 de milioane de apartamente, precum și casele sunt de 30 de ani, precum și mai vechi, cu cerințele minime de astăzi cu privire la instalarea electrică abia îndeplinită. Mulți proprietari, precum și designeri evită, până în prezent, o reamenajare cu inovația instalației electrice contemporane, încă din costurile ridicate. Cu sistemul de radio Link contemporan de la Merten, aceasta este o problemă a trecutului, deoarece permite un ieftin, pe lângă retrofitul simplu al clădirilor mai vechi, fără reîncărcare cu cheltuieli mari. În plus, ocupanții își pot actualiza apartamentele închiriate cu sistemul Radio Link, de asemenea, temporar, precum și eliminând gadgeturile atunci când se mișcă din nou.

Sistemul Radio Link de la Merten
Serviciul bazat pe Z-Wave Common este un sistem radio cu transmisie bi-direcțională, recunoscută, pe lângă re-difuzare, precum și instrument de diagnostic. Oferă o multitudine de opțiuni de utilizare în zonele de control al luminii wireless, climă spațială, economisire de energie, multimedia, precum și aplicații de siguranță și securitate care oferă pentru conectarea funcțiilor de gestionare a clădirilor cu aplicații multimedia. Cu 868 MHz, noul sistem de radio Merten funcționează pe o frecvență special rezervată pentru radio de soiuri scurte, ceea ce îl face incredibil de robust. Adresarea distinctă permite o funcționare simultană fără probleme a mai multor sisteme radio. Sistemul poate fi extrem de rapid instalat, precum și configurat, precum și instalațiile pot fi prelungite oricând. În casă, varietatea radio a sistemului este de aproximativ 30 de metri, în funcție de stabilirea ansamblului, pe lângă starea generală a clădirii, cum ar fi grosimea peretelui. În aplicația în aer liber, soiul radio este de până la 100 de metri. Din cauza timpului de execuție extrem de scurt de 50 de milisecunde pe aplicație, sistemul radio de la Merten transmite numai atunci când este activat un emițător radio. Acest mod de funcționare nu este doar extrem de rentabil, însă, de asemenea, are beneficii în termeni biologici în construcții. În comparație cu un telefon mobil, descărcarea strălucitoare a sistemului radio Link este mai mică cu un element de 1/10.000.

Centrul Radio Link acționează ca aspectul central echipat cu o interfață individuală grafică (Merten@Home). Are opt secrete de operare programabile total gratuite, precum și un ecran de culoare de 3,5 inci, ceea ce îl face aspectul central de gestionare a sistemului radio. În plus, Centrul Radio oferă respectarea caracteristicilor: 32 de scenarii predefinite, precum și un cronometru de ceas cu 20 de săptămâni, precum și programe de comutare a cronometru de 12 ani. Un difuzor piezo a fost integrat pentru alertă acustică. Unele caracteristici suplimentare pe care le oferă centrul de radio includ ecranul unui cont de e -mail, prezentarea imaginilor în tipul unei prezentări de diapozitive, precum și ecranul de știri de ultimă oră pe baza fluxurilor de știri RSS. Playerele MP3 de rețea sau clienții de streaming pot fi gestionați de la Radio Center prin aplicația multimedia. Încă o funcție a Centrului Radio Link este trimiterea automată a mesajelor dacă apar evenimente predefinite. Astfel, Centrul Radio Link, de exemplu, notifică pe poștă, dacă lumina este utilizată în timpul absenței. În situația aplicațiilor radio extinse, cu până la 100 de dispozitive, aplicația software de configurare radio ajută la conectare. Funcțiile pot fi repartizate rapid tuturor gadgeturilor prin drag, precum și scăderea utilizării interfeței radio USB. ”

www.merten.de: www.z-wave.com

Vreau mai mult? – Urmați -ne pe Twitter, ca noipe Facebook sau înscrieți -vă la fluxul nostru RSS. Puteți primi chiar și aceste știri livrate prin e -mail, direct în căsuța de e -mail în fiecare zi

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *