• Uncategorized
  • 0

Cum să descoperi un designer

De ce să te deranjezi?

Dacă doriți ca un profesionist să -și echivaleze dorința de remodelare în listarea planurilor de construcție, precum și să vă ghideze cu procesul de construcție, gândiți -vă la angajarea unui arhitect. Aceștia sunt instruiți să descopere soluții inovatoare la problemele zilnice, precum și înțelegerea lor asupra materialelor de construcție vă poate ajuta să obțineți cea mai bună valoare pentru bugetul dvs.

Unde să privesc

Surse de încredere: La fel ca și alți profesioniști, recomandările persoanelor pe care le înțelegeți sunt întotdeauna cele mai bune. De asemenea, designerii de interior pot împărtăși nume grozave. Începeți să căutați un designer cu opt până la 12 luni înainte de a dori să începeți să construiți – navigarea, precum și procesul de stil necesită timp.
În tipar: Descoperiți cine este în spatele caselor pe care le admirați în reviste sau ziare.
Asociații profesionale: Pentru un director național, accesați Institutul de Arhitectură Regală din Canada (RAIC) sau luați legătura cu asociația dvs. provincială.

Ce anume sa cauti

O licență: proiectanții trebuie să fie autorizați la metodă în provincia lor. Înainte de a se înregistra, acestea necesită o diplomă universitară acreditată în arhitectură, un stagiu de trei ani, o notă de trecere a unei serii de examene, precum și o asigurare de răspundere civilă a experților.

Cuvinte pentru înțelepți

Uitați -vă la stil: examinați portofoliul arhitectului pentru a vedea exact cât de bine lucrează cu obiectivele dvs., precum și preferințele estetice.
Obțineți trimiteri: Descoperiți exact cât de fericiți au fost alți clienți cu proiectarea, procesul, comunicarea, precum și taxa.
Fii în avans în ceea ce privește banii: fără sens să punem în funcțiune un stil pe care nu -l poți permite. Dacă serviciile complete nu sunt în bugetul dvs., gândiți-vă la o consultație de o oră pentru a obține concepte de stil sau sfaturi despre clădirea durabilă.
Obțineți un contract scris: Asigurați -vă că aceasta explică ce servicii vor fi furnizate în timpul stilului, precum și la construcție (majoritatea vor asigura permisele de construcție, de exemplu). Ce cronologie este de așteptat? Exact cât de des vor avea loc întâlnirile site -ului? vizează două pe lună pentru proiecte mai mici; Cel puțin când o săptămână pentru cele mai mari.

Ce veți plăti

Taxa de arhitecți într -unul sau mai multe moduri:
Taxa pe oră: aceasta depinde de experiența arhitectului, de jobul, precum și de locul în care sunteți online (aproximativ 100 $ până la 300 USD/oră).
Taxă fixă: amândoi sunteți de acord cu un cost general pentru toate serviciile care vor fi furnizate, apoi scrieți totul într -un contract.
Taxa procentuală: 10 până la 15 % din costurile finale ale construcției.
Retainer: Unii pot solicita un avans, care este apoi dedus din general la sfârșitul proiectului.

Mulțumită lui Barry Hobin din Barry J. Hobin, precum și asociaților Arhitecți; precum și Jon Hobbs, director executiv al Royal Architectural Institute of Canada.

Vedeți, de asemenea, exact cum să angajați un contractant, precum și exact cum să descoperiți un designer.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *