• Uncategorized
  • 0

Sonos dezvăluie Zoneplayer S5

Sonos tocmai a dezvăluit un nou jucător din zona all-in-one. Cutia unică include amperi digitali, precum și 5 boxe, precum și reduce costul de intrare al Sonos până la 340 GBP / 399 USD dacă aveți deja un iPhone sau un iPod Touch pentru a -l gestiona. Sonos State S5 urmează „sfârșitul lunii octombrie”. Comunicat complet de presă de mai jos [Via: Engadget]: Sonos la Amazon: Sonos S5: Our Sonos Review

„Santa Barbara, Calif.-13 octombrie 2009-Sonos®, Inc., principalul designer al sistemelor muzicale cu mai multe camere wireless pentru casă, a introdus astăzi Sonos Zoneplayer S5, un sistem de muzică wireless all-in-One care poate să fie gestionat cu un iPhone, iPod® Touch sau orice tip de controler Sonos. S5 oferă zgomot de umplere a camerei, care rivalizează cu echipamente audio mult mai mari, mult mai provocatoare. În plus, S5 oferă acces imediat la muzică nelimitată, cu gestionarea din palma mâinii tale. Acum, pasionații de muzică pot descoperi, precum și să joace orice tip de melodie dintr -o bibliotecă iTunes, plus, o lume a muzicii, precum și radio pe internet, în orice tip de spațiu al casei. S5 va fi oferit pentru 399 USD la sfârșitul lunii octombrie. Pentru a vedea S5 în acțiune, vizitați: www.sonos.com/s5demo. „Clienții noștri ne spun că ascultă de două ori mai multă muzică după ce l -au adus pe Sonos în casele lor”, a declarat John MacFarlane, CEO al Sonos. „Noul S5 este cel mai nou efort al nostru de a simplifica experiența Sonos, cu atât mai mulți oameni se pot încânta cu mult mai multă muzică ca niciodată.”

S5 are un sistem de difuzoare cu 5 șoferi care împachetează un zgomot imens-umplând un spațiu întreg cu muzică. Sonos a dezvoltat în mod unic S5 cu un design de zgomot totul digital pentru o reproducere exactă a zgomotului. S5 include două tweete, doi șoferi de gamă medie, precum și un subwoofer unic încorporat-fiecare alimentat individual de un amplificator digital devotat, precum și optimizat pentru a oferi zgomot de umplere a camerei cu un echilibru tonal neted, precum și un bas profund. Toate setările de filtrare, basul, precum și controalele treble, egalizarea activă, precum și alinierea în timp sunt efectuate în domeniul digital cu circuite DSP de ultimă generație, astfel încât nu există absolut nicio pierdere de audio de înaltă calitate sau energie. Cu S5 conectat la Internet, puteți asculta metoda mult mai multă muzică decât puteți cu un doc care cântă doar melodiile care se formează pe iPod.

S5 vă oferă acces imediat la o lume a muzicii, inclusiv 25.000 de posturi de radio web, spectacole, precum și podcast -uri -toate complet gratuite, precum și preîncărcate pe Sonos. Sonos funcționează perfect cu cele mai proeminente servicii de muzică pentru a oferi acces fără computer la milioane de melodii, precum și posturi de la Last.FM, Napster, Rhapsody, Pandora, Sirius Web Radio, precum și Deezer. De asemenea, S5 vă oferă acces imediat la orice tip de bibliotecă iTunes păstrată pe orice tip de stocare conectată la computer sau rețea, cum ar fi o capsulă de timp Apple. Intrarea audio analogică a S5 vă permite să vă conectați la o sursă audio exterioară (cum ar fi un iPod, CD player, TV, DVD, VCR sau radio), precum și să redați muzică sau audio pe toate zonele din sistem.

Când se referă la controlul S5 -ului dvs., ajungeți doar în buzunar pentru iPhone sau iPod Touch. Cu controlerul Sonos total gratuit pentru aplicația iPhone (disponibilă în iTunes App Store), puteți naviga pentru melodii, precum și posturi, selectați muzica, precum și gestiona volumul în spații cât mai numeroase. De asemenea, din moment ce iPhone controlează muzica, precum și nu sursa acesteia, atunci când un text este disponibil în sau aveți nevoie să efectuați un apel telefonic, muzica nu se oprește. Acest lucru implică, de asemenea, că vă puteți menține iPhone -ul în buzunar, nu blocat într -un doc. De asemenea, S5 include aplicația software Sonos Controller total gratuită pentru Mac sau PC. Sau puteți lăsa pe toți cei din casă să împărtășească gestionarea cu controlorul Sonos devotat 200 (vândut separat). La fel ca toți Sonos Zoneplayers, S5 este ușor de configurat, simplu de lărgit, precum și 100% compatibil cu toate celelalte produse Sonos. Doar conectați S5 oriunde doriți muzică.

One Zoneplayer sau Sonos Zonebridge ™ (vândut separat) ar trebui să fie legat de routerul dvs., precum și toate restul vor funcționa fără fir. Când sunteți pregătit să jucați mult mai multă muzică în mult mai multe camere, trebuie doar să adăugați S5S sau alte zone fără a adăuga fire. Acum puteți juca exact aceeași melodie în fiecare spațiu cu sincronicitate ideală sau să o amestecați jucând melodii diferite în camere diferite. S5 va fi oferit pentru cumpărare în Statele Unite începând cu sfârșitul lunii octombrie. Pentru a descoperi mult mai mult sau pentru a găsi un dealer Sonos autorizat, accesați www.sonos.com sau telefonul telefonic 877.80.sonos. ”

Sonos la Amazon: Sonos S5: Recenzia noastră Sonos

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *