• Uncategorized
  • 0

Cărți de masă de cafea

săptămâna trecută am compus despre stilul de masă de cafea. Arta, precum și tomurile de stil acționează ca fundamentul ideal pentru un ecran de masă de cafea – cu toate acestea fac mult mai mult decât arată destul de frumos. Ei acționează ca început de conversație, precum și surse de inspirație. Indiferent dacă decorați, dezvoltați sau produceți o placă de spirit, motivația provine dintr -o serie de locuri: artă, modă, muzică, natură, călătorii … listarea este interminabilă.

Iată câteva pe care mi -ar plăcea să le petrec o leneșă de duminică după -amiază, care a trecut prin:

1. Travel Gypset (2012 Assoulline)

Alăturați -vă scriitorului de călătorie Julia Chaplin în timp ce se conformează pe urmele călătorilor boemi. Chaplin explorează bântuielile setterilor de jet de țigănești-de la Kenya la Uruguay-precum și surprinde experiențele lor cu anecdote intime, precum și imagini spectaculoase care îți vor influența spiritul total liber.

2. Imagini strălucitoare (2012 Random House)

Cea mai nouă carte a criticului de film cultural Camille Paglia este o relatare ilustrată a 24 de lucrări esențiale care au transformat lumea noastră vizuală – inclusiv orice, de la sculptura cicladică timpurie până la pionierii digitali precum George Lucas. Credeți de asta ca la istoria artei 101, așa cum este spus cu un prieten înțelept, precum și sassy.

3. Kate Spade: Lucruri ne place (2013 Abrams)

Fanii Kate Spade vor fi familiarizați cu lucrurile care ne plac de pe site-ul mărcii: un blog de ciudat, precum și imagini inspirate colectate, precum și publicate de echipa inovatoare internă. Numeroase dintre aceste imagini au fost acumulate în această nouă antologie, cu sugestii, precum și sfaturi, pentru a sărbători a 20 -a aniversare a mărcii.

4. Raftul meu de cărți potrivit (2012 Little, Brown)

O bună prietenă a fost înzestrată această carte la cina ei de naștere chiar recent, precum și a trebuit să ridic o copie pentru mine. Raftul meu de cărți adecvat profilează figuri culturale – toată lumea de la Malcolm Gladwell până la Laura lui Rodarte, precum și Kate Mulleavy – cu cărțile care au influențat, precum și au influențat viața lor. Fiecare raft de cărți este ilustrat într-un desen colorat redat manual de Jane Mount.

5. nedecorate (stilul Potter 2011)

Acesta este singurul din listarea mea care nu este nou, cu toate acestea, a fost pe dorința mea de listare de ceva vreme – cineva o va cumpăra deja pentru mine?! Sunt un fan imens al metodei neconvenționale, organice, neconvenționale a lui Christiane Lemieux, pentru proiectarea interioară. Înfrumusețarea ar trebui să fie intuitivă, precum și interioarele lui Christiane să comunice întotdeauna asta. În plus, imaginile trebuie să moară!

Credite foto: 1, 3. Amazon2. Casa aleatorie4. Bibliotecă potrivită 5. casă aleatorie

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *