• Uncategorized
  • 0

Ai putea locui în această casă minusculă?

Casele minuscule au devenit teren ca parte a unei mișcări către o viață durabilă, iar designerii din întreaga lume au găsit o modalitate de a face aceste case la fel de elegante pe cât sunt eficiente. Acest picior de 240 de metri pătrați-numit alfa de designerul David Latimer, fondator și CEO al New Frontier Tiny Homes-dovedește că viața mică a spațiului poate echilibra funcția utilitară cu un design excelent. Cu un depozit de spațiu mic creativ, o bucătărie cu aparate de dimensiuni complete, o mașină de spălat combinată și uscător, pat de dimensiuni king și cadă jacuzzi, acest spațiu mic maximizează fiecare pătrat pătrat. Căutați prin galeria noastră pentru a vizita casa de țară captivantă.

Cu linii curate, moderne și ferestre mari de sticlă, care lasă o mulțime de lumină, casa este la fel de elegantă pe cât de inovatoare. „Constrângerea de a trăi într -o casă minusculă este eliberatoare, nu limitată”, spune David. „Vă poate permite să vă minimizați amprenta de carbon, să vă simplificați viața, să reduceți mult cheltuielile pentru utilități, curățare și întreținere și să ofere un design excelent.”

Alpha este așezată pe o remorcă cu două axel de 24 ″ pentru o ușurință de transport și este plină de facilități care îl fac o alegere atrăgătoare pentru rezidenți permanenți și vacanți deopotrivă.

David a folosit materiale naturale pentru a contrasta cu estetica modernă a casei și a crea un spațiu primitor, acasă. O punte derulantă făcută la comandă, cu o copertină din aluminiu, este cel mai bun loc pentru a lua masa în frescă.

Locuința vine la pachet cu caracteristici personalizate care să-și maximizeze modestul pătrat. Pentru a crea un sentiment de continuitate și pentru a adăuga elemente de căldură și lux, David a instalat podele din lemn tare de nuc și un hambar rustic pe tavan.

O platformă ridicată ajută la definirea bucătăriei și a zonelor de locuit/a mesei, în timp ce ferestrele mari păstrează casa strălucitoare și aerisită.

Una dintre caracteristicile mult mai speciale ale Alpha este o masă elegantă de luat masa de nuc care poate așeza cu ușurință până la opt persoane. Atunci când nu este utilizat, masa poate fi păstrată perfect în platforma de sub bucătăria Step-Up.

Cu masa depozitată, spațiul se transformă într -un living modest, dar confortabil. Când este deschisă, ușa garajului din sticlă cu opt panouri (stânga) duce extern până la terasă.

Bucătăria izbitoare a casei este echipată cu aparate de dimensiuni complete, inclusiv o mașină de spălat vase și un frigider cu hidromasaj. David a amestecat texturi și materiale, astfel încât spațiul să se simtă rustic, dar lustruit.

Placile de metrou alb cu chit întunecat adaugă impact grafic în zona de preparare, în timp ce blaturile din granit-auriu de păun sunt un finisaj luxos.

Spălătorii de perete de o parte și de alta a aerisitului din oțel inoxidabil al bucătăriei oferă lumină suplimentară pentru pregătirea meselor. Pentru a vă asigura că spațiul de depozitare a fost menținut la o primă, David a instalat dulapuri derulante personalizate (stânga sus).

Văzut aici, trio -ul de dulapuri dezvăluie esențiale de gătit atunci când este deschis.Patul în stil al lui Alpha este relaxat cu aparate industriale de perete și perne texturate. Deși garda de deasupra patului este oarecum scăzută, este suficient de larg pentru a găzdui un pat de dimensiuni king.

Loft-ul dormitorului este accesat folosind o scară în stil bibliotecă, care poate fi ascunsă într-o nișă sub platforma de bucătărie atunci când nu este folosită.

Sub dormitor, o ușă de hambar de buzunar ocupă puțin spațiu și duce în rufele și baia combinată. David avea ușa adaptată pentru a se potrivi spațiului și are o oglindă cu lungime completă pe partea din spate.

Camera de duș include o cadă jacuzzi și o unitate combinată de spălare și uscător. Un coș de flori adaugă un pop de culoare spațiului și subliniază verdeața luxuriantă de afară.

David a folosit aceeași țiglă grafică găsită în backsplash -ul bucătăriei pentru duș.

Căminul arată magic noaptea. Blana artificială aruncate pe băncile mesei și luminile de coardă atârnate de tavan adaugă un strat suplimentar de farmec al țării.

Spațiul minuscul este locul perfect pentru a lua în aer liber.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *