• Uncategorized
  • 0

Setul de economisire a energiei pentru jumătate de costuri de la jumătate a fost din nou

dacă ați ratat oferta de jumătate de costuri de la Bye Bye Standby Economisit de energie la Amazon la începutul acestei săptămâni, a revenit! Nu există niciun indiciu despre exact cât va dura această dată, însă dacă sunteți pe piață pentru trei prize de la distanță, precum și un controler, oferta este aici.

Actualizare – auzim că această ofertă este pentru o priză, precum și la distanță. Persoanele care au comandat încep să primească acest e -mail – „a existat o eroare pe lista Amazon, prin care a fost prezentată o imagine veche, precum și descrierea produsului”

Actualizare 2 – Vă mulțumim pentru comentarii. Totul începe să pară extrem de pește pentru noi! Vânzătorul Amazon Market “AllthingsGreen” arată în continuare o descriere pentru acest articol, deoarece „Caseta conține – 3 x Bye Bye Standby Wise Socket, 1 X Bye Bye Standby Remote Control”. De asemenea, exact cum poate 1 priză, precum și 1 telecomandă, 29,99 GBP pentru jumătate costă 14,99 GBP (+P&P) când Amazon oferă acel pachet la 11,99 GBP fără reducere!

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *