VIDEO: Homeseer WFTT07 Android Tabletop Touchscreen Controller

dacă rulați deja un sistem Hstouch Homeseer, atunci acordați atenție.

Noul sistem de ecran tactil WFTT07 7 ″ WiF, poate fi doar ceea ce ați căutat pentru a vă gestiona sistemul de automatizare Homeseer House. Tableta este un ecran tactil în picioare, care prezintă un ecran tactil capacitiv de 800 x 480 7 ″, precum și rulează la Android Ice Cream Sandwich pe Arm Cortex A8.

Sistemul are 512 MB sau RAM, 4 GB memorie interioară, precum și cizme imediat la Hstouch. Alte caracteristici includ WiFi în 802.11b/g/n, un slot de card SD și difuzoare stereo 5W. Homeseer afirmă că controlerul este, de asemenea, compatibil cu o mare varietate de aplicații Android, precum și bateria încorporată va alimenta tableta timp de aproximativ 4 ore, când va fi în afara rețelei. WFTT07 7 este acum la vânzare pentru aproximativ 170 USD.

Homeseer anunță lansarea primului ecran tactil pentru tablet Android pentru automatizarea casei! Noul WFTT07 funcționează ca o tabletă, cu toate acestea, este liber, are un zgomot impresionant de înaltă calitate, precum și cizme imediat la aplicația Hstouch House Automation a companiei.

Factorul de tip Tabletop este unic pe piață, precum și face ca WFTT07 să fie potrivit pentru utilizarea pe standurile de noapte, mese de cafea, blaturi de blaturi, precum și bănci de lucru. Aplicații suplimentare Android pot fi, de asemenea, instalate pe sistem pentru a -l transforma într -o muzică de streaming, precum și video player, manager de rețete sau portal de rețea socială.

Configurarea este rapidă și ușoară. Trebuie doar să conectați adaptorul de putere inclus, configurați setările WiFi, precum și setările serverului Hstouch, precum și ați terminat! O baterie cu ioni de litiu reîncărcabil permite sistemului pentru utilizare portabilă, dacă doriți.

Homeseer.com: Recenzia noastră Homeseer Hometroller Se-Pro

Vreau mai mult? – Urmați -ne pe Twitter, ca noi pe Facebook, sau înscrieți -vă la fluxul nostru RSS. Puteți primi chiar și aceste știri livrate prin e -mail, direct în căsuța de e -mail în fiecare zi.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *