• Uncategorized
  • 0

Primele noastre 30 de aplicații Mac mult iubite-Care este al tău?

My Retina MacBook Pro (încă glorios) are 15 luni, iar SSD -ul său relativ mic de 256 GB a acumulat cruftul normal. E timpul pentru o clarificare.

Odată cu lansarea Mavericks, am luat o decizie, ar fi o ocazie bună să fac o instalare curată a OS X (dacă vă place să faceți același lucru, atunci verificați acest ghid video gratuit gratuit de la Don McAllister de la Screencastsonline). O nouă construcție strălucitoare a sistemului de operare este întotdeauna excelentă, dar există atât de multe de reinstalat și de configurat din nou.

Iată, așadar, o listă cu primele 30 de aplicații Mac pe care le -am instalat, cele pe care le folosesc pentru a crea casă automată, precum și altele pentru muncă și joc. Sperăm că ar putea fi ceva benefic aici pe care nu l -ați încercat până acum.

Spuneți-mi aplicația dvs. Mac mult iubită pe care trebuie să o încerc în comentariile de mai jos.

1Password (34,99 GBP)-În ciuda unei lansări oarecum pe jumătate coapte a noului v4.0, 1Password rămâne managerul meu de parolă la alegere. Alte utilități sunt disponibile, iar Mavericks vine acum cu iCloud Keychain, dar 1Password este încă managerul nostru. Disponibil și pentru platformele Mac OSX, iOS, Windows și Android.

Alfred (gratuit – 17 GBP) – Un altul dintre aceștia nu poate face fără utilități. De la lansarea aplicațiilor până la utilizarea acțiunilor cruciale calde și a fluxurilor de lucru personalizate, este indispensabilă disponibil ca o versiune gratuită cu caracteristicile avansate deblocate cu adăugarea „Power Pack” la 17 GBP.

Adium (gratuit) – S -ar putea să fie doar noi oameni bătrâni care încă mai folosesc IM în aceste zile, copiii par să se facă doar pe celălalt sau orice altceva este acest lucru. Totuși, folosesc IM cu unii oameni și Adium este clientul meu open source la alegere.

Adobe Lightroom (~ 85,00 GBP) – Am fost în fotografie, având în vedere că am primit primul meu SLR în 1981 și îmi place să postez fotografia ciudată la Flickr -ul meu. În tot acest timp, pasul către filmarea în brut și procesarea în Lightroom a fost cea mai mare actualizare a fotografiei mele, cu mult peste orice nou kit pe care l -am cumpărat. Pe lângă editarea fotografiilor dvs. Lightroom are grijă de nevoile dvs. de gestionare a activelor digitale, catalogarea și organizarea fotografiilor. foarte recomandat.

Adobe Photoshop (de la ~ 240,00 GBP) – Cuțitul elvețian al armatei din lumea editării grafice, succesul său a fost cimentat devenind verb în cultura comună. Din păcate, Adobe s -a mutat la un model de abonament pentru o mulțime de software din acest an, care mi -a părut. Totuși, este un instrument de neprețuit pentru editarea imaginilor de zi cu zi pe AutomatHome.com și am primit CS6, deoarece pare a fi ultima versiune pe care o veți putea deține. Consultați Pixelmator ca alternativă. Photoshop disponibil de la aproximativ 240 de lire sterline (Ediția studenților).

Coconutbattery (gratuit) – Aplicație mică pentru a păstra și a privi performanța bateriei și a numărului de cicluri. Poate înregistra citirile pentru comparație și în timp (ca o actualizare a revizuirii mele RMBP, după 16 luni, am 196 de cicluri, astfel încât bateria cu 1.000 de cicluri ar putea merge la aproape 7 ani pentru cazul meu de utilizare).

Chronosync (40,00 USD)-Un înlocuitor RSYNC prietenos cu o UI ușor de utilizat pe care o folosesc pentru a sincroniza folderele cruciale de la MacBook-ul meu la un NAS, precum și pentru alte copii de rezervă programate. Această aplicație gestionează lucruri cruciale!

Daisydisk (6,48 GBP) – o aplicație mică îngrijită pentru a vedea ce coboară acest SSD (cum îmi lipsește configurația SSD + 1TB a Fatbook -ului – și unde este kitul meu de actualizare SSD 1TB accesibil pentru RMBP?). O reprezentare grafică ușor de înțeles a stocării dvs. și o modalitate de a găuri și de a elimina lucrurile mari pe care le puteți șterge pentru a complimenta spațiul.

Debookee (20,41 GBP) – Utilitate fantastică de rețea pe care o folosesc tot timpul. Vă scanează LAN -ul și afișează adrese IP, adrese MAC, nume de gazdă și ID -ul furnizorului. Puteți introduce nume proprii personalizate pe fiecare dispozitiv. Util dacă vânați adresa IP a acelei came CCTV pe care tocmai ați instalat -o. Îl folosesc în colaborare cu monitorul meu de flux de date Draytek Routers pentru a identifica ce dispozitiv pornește lățimea de bandă. Puteți viza, de asemenea, unul dintre aceste dispozitive și (în ceva ce am crezut că nu este posibil atunci când utilizați un comutator de rețea), adulmecați o parte din traficul său de internet pentru a monitoriza ce site -uri web sunt verificate și ce apeluri DNS sunt efectuate. De asemenea, este disponibilă o versiune complimentată cu scanerul IP numit Lanscan.

Dropbox (Freemium)-Încă cel mai bun serviciu cloud oriunde pentru banii mei-ei bine, folosesc versiunea gratuită și cu trimiteri am acum 13,8 GB de stocare on-line minunată. Indispensabil.

Filezilla (gratuit) – Great Open Source FTP Client.

FORKLIFT (29,95 USD) – Folosesc și clientul FTP Forklift. Cu o UI modernă care va fi familiară pentru Mac Peeps, este o plăcere să folosești și să suporte FTP, SFTP, Amazon S3 și WebDav, precum și aspect rapid.

GEMINI (6,99 GBP) – O aplicație mică benefică pentru a găsi fișiere duplicate. Am obținut acest lucru după ce hard disk -ul unui membru al familiei a murit. Am fost de neprețuit în crearea unei noi arhive a tuturor fotografiilor lor speciale din mai multe copii de rezervă parțiale.

GMVAULT (GRATUIT) – Am vorbit despre asta în postarea mea „Lucrurile importante” anul trecut, o mică aplicație open source pentru a face backupÎntregul dvs. istoric de e -mail Gmail IMAP către o arhivă locală în cazul în care cel mai rău se va întâmpla vreodată.

Google Chrome (gratuit) – locuiesc acum în Chrome. Nici măcar nu a instalat Firefox pe această construcție. Încă folosiți Safari pentru articolul ciudat, cum ar fi sistemul de sincronizare live F1 care necesită Java. Iubind extensia Google Cast care îmi permite să dau orice filă la televizorul meu folosind Chromecast.

GPSPHOTOLINKER (GRATUIT)-O altă aplicație legată de fotografii, acest utilitar de geotagging freeware preia datele GPS din i-gotu-ul meu și o introduce în datele EXIF ​​ale fotografiei mele. Perfect.

Handbrake (gratuit) – Luați acele RIP -uri DVD și alte fișiere video și creați MP4 și MKV care joacă excelent cu o mulțime de jucători moderni. Convertește o mulțime de formate de video și a încorporat profiluri pentru a viza o serie de dispozitive mobile.

ImageOptim (GRATUIT) – O aplicație amețitoare care înnebunește ultimii câțiva octeți din imaginile tale. Instrument de webmaster neprețuit pentru a ajuta la menținerea acestor pagini web să se încarce cât mai repede posibil.

IStat Menius (10,38 GBP) – Adoră această aplicație. S -a mutat de la gratuit la Plătit câțiva ani în urmă, dar nu a fost un creier de cumpărare. O vizualizare at-orientare a vitalelor dvs. de mașini, inclusiv CPU, rețele, SSD și RAM. Opțiuni de configurare extrem de flexibile și capacitatea de a -ți readuce viața în timp, precum și procentul.

Jaikoz (20,00 GBP-30,00 GBP)-Folosesc acest etichetă audio de ani de zile, având în vedere că o descoperire mai întâi în 2008. Etichetare automatizată de calitate și corecții din mai multe baze de date on-line, economisește ore de muncă și merită pentru aceasta Album de artă remediază singur. fiind actualizat și dezvoltat în mod regulat.

LibreOffice (gratuit) – mare suită de birou open source, inclusiv un procesor de texte, o foaie de calcul și o aplicație de prezentare. Nu am avut Microsoft Office pe producătorul meu de câțiva ani sau mai mult acum și nu mi -a fost dor.

Little Snitch (de la 29,95 EUR) – Un alt nivel de siguranță pentru Mac -ul dvs., pe lângă firewall -ul dvs., micuțul Snitch furnizează o modalitate de a monitoriza și aproba fiecare conexiune de ieșire la net.

Nume Mangler (13,49 GBP) – Adoră această aplicație. Atât de bun la redenumirea fișierelor media și mai ales benefic pentru numirea serialului TV DVD se ridică într -un format care îi place Plex. Puteți construi un proces complex în mai multe etape pentru a redenumi fișierele și apoi pentru a-l salva pentru a utiliza mai târziu. Este incredibil de rapid.

Paparazzi (gratuit) – utilitate utilă utilă care vă permite să capturați o întreagă pagină web ca fișier .png. De multe ori folosesc acest lucru chiar înainte de un anunț Apple ca o modalitate ușoară de a înregistra prețurile și specificațiile etc. Iată un exemplu de producție.

Parallels (65,00 GBP) – În timp ce taxa anuală de actualizare începe să poarte puțin subțire, paralelele este foarte benefică și bine prezentată dacă trebuie să rulați Windows sau alte mașini virtuale pe Mac. De asemenea, checkout VMware Fusion (45,95 GBP) și VirtualBox (Free/Open Source).

Plex (Freemium)-Încă mult iubitul nostru server de media de acasă cu un kilometru. Indiferent dacă este acasă, fie că plexul este folosit de întreaga familie și este și mai bun cu caracteristica de sincronizare. GRATUIT pe o mulțime de platforme (inclusiv Mac) cu Plexpass plătit pentru funcții avansate și aplicații mobile plătite.

Skitch (gratuit) – util pentru adăugarea de text, săgeți, cutii etc la grafică. Benefic pentru acordarea de adnotări de feedback și la software -ul beta.

Superduper! (Freemium) – Utilitate amețitoare pe care o folosesc de ani buni. Versiunea gratuită este cea mai bună pentru copierea de rezervă și restabilirea discurilor și partițiilor Mac, dar asigurați -vă că o înregistrați și veți primi și programarea. O altă aplicație crucială.

TextWrangler (GRATUIT) – Aplicație de editor de text excelent și relația BBEDIT. Este util pentru o editare rapidă și murdară HTML, verificând fișierele XML sau orice necesită numere de linie. Dezvoltatorii le va plăcea și el.

VLC (GRATUIT) – Playerul Media Videolan cu codecuri încorporate de care nimeni nu trebuie să fie.

Așa că este, primele 30 de aplicații au mers apoi pe noul meu strălucitor OS X Instalare. Nu uitați să ne anunțați care este aplicația dvs. Mac mult iubită în comentariile de mai jos.

Vreau mai mult? – Urmați -ne pe Twitter, ca noi pe Facebook sau abonați -vă la fluxul nostru RSS. Puteți primi chiar și aceste știri livrate prin e -mail, direct în căsuța de e -mail în fiecare zi.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *