• Uncategorized
  • 0

Frustrările de compatibilitate a controlorului Z-Wave cresc ca orificii de distribuție

în ianuarie 2016 Post Say Hello, Z-Wave Goodbye părea să lovească o coardă cu cititorii. Noi am scris…

… Chiar dacă Z-Wave este un „standard”, există o problemă în creștere care trebuie abordată. De fiecare dată când este lansat un dispozitiv nou, trebuie să vă întrebați-este acceptat în configurația mea Z-Wave?

Ei bine, acum unul dintre cei mai mari retaileri de case inteligente din Marea Britanie a început să -și exprime și dezamăgirea. Iată concluzia din recentul lor rotunjire a noilor dispozitive Z-Wave …

Pentru a fi sincer, suntem cu adevărat dezamăgiți de modul în care dispozitivul, precum și producătorii de controler nu reușesc să lucreze împreună pentru a ne asigura că dispozitivele lor funcționează perfect în afara cutiei în cele mai comune controlere!

Aceasta nu este o situație nouă în orice fel de mijloace, a fost așa de ani buni, precum și ne găsim că ne punem aceeași întrebare, precum și din nou – exact câte dispozitive se așteaptă să vândă dacă nu sunt „ Nu funcționați în orice tip de controlere? Nu contează o notă dacă dispozitivul este „conform din punct de vedere tehnic” dacă nu funcționează!

Pare absolut nebun pentru noi că această situație continuă să se producă, nu este ca aceste dispozitive să fie visate într -o vineri seară, precum și să deruleze fabrica într -o zi de luni dimineață pentru a lovi rafturile retailerului a doua zi! Dispozitivele de acest fel durează, de obicei, luni, precum și luni de dezvoltare, de ce să nu lucrați cu producătorul de controler în acest timp pentru a vă asigura că dispozitivele funcționează perfect odată ce sunt scoase la vânzare?

Din păcate, se pare că motivele noastre constante sunt ignorate, precum și că va trebui să ne bâlbâiem împreună cu modul în care lucrurile sunt pentru viitorul previzibil

Acum, este un lucru pentru casa automatizată pentru a critica situația, nu avem pielea în joc.

Dar când o companie precum Vesternet, a cărei trai depinde de vânzarea Z-Wave, începe să-și arate dezamăgirea în mod public ca acesta, atunci cu siguranță este un semn destul de puternic că ceva este teribil de greșit.

Z-Wave a sfârșit prin a fi doar un sistem inteligent mai frustrant de casă, plin de complicații de compatibilitate pentru proprietarii de case.

Deci Z-Wave, cum veți rezolva acest lucru, precum și rapid?

[Actualizare-Citiți răspunsul lui Z-Wave aici]

Blog vesternet: z-wavealliance.org

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *