DIY: Spring Bouquet de Coriader Girl

Alison Westlake, proprietarul Coriandru Girl, împărtășește instrucțiuni pas cu pas despre cum să faci un aranjament floral romantic.

Cel mai nou design floral este „nedeterminat”: organic, gratuit și minunat. „Nu este o tendință atât de mult ca o mișcare”, spune Westlake. „Ne dorim mâncarea noastră
să fim locali, și florile noastre. Și cel mai bun mod de a afișa flori locale este de a le oferi o cameră mică – similară cu modul în care cresc în natură. ” Pe măsură ce lucrați, tulpinile de benzi sub linia de plutire și economisiți întreruperi pentru a face mici aranjamente pentru nopți sau contoare. Dacă recitați tulpinile și revitalizați apa la fiecare câteva zile și țineți florile departe de ferestrele însorite, buchetul dvs. poate dura două săptămâni sau mai mult.

Materiale

Veți avea nevoie de o verdeață texturală, înfloriri mari, câteva „biți wispy” și o vază curată sau un borcan umplut cu apă călduță.

Pasul 1: Tăiați verdeața precum parvifolia și eucaliptul însămânțat și stratul în vază, creând locuri de cuib pentru înflorire.

Pasul 2: Înflorirea tăietoare precum trandafirii Sahara, Ranunculus și Hellebore la diferite lungimi și cuibăresc în verdeață.

Pasul 3: Adăugați „biți wispy” precum Astrantia, Veronica și Viburnum Berries pentru un aspect proaspăt din gardă.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *