Interviu: India Hicks

Dacă termenul „Redevență de proiectare” a obișnuit vreodată cu oricine, este cu siguranță India Hicks. Pe lângă faptul că este nepoata lui Lord Louis Mountbatten (ultimul viceroy al Marii Britanii din India), precum și Nașul Prințului Charles, designul pestească, precum și Muse Ralph Lauren de multă vreme este, de asemenea, urmașul faimos al decoratorului interior David Hicks. Acum, o femeie de afaceri de succes, precum și mama a trei băieți tineri, Hicks, originari din Londra, au arătat aproape un deceniu în urmă, acea abilitate de stil a rulat în gospodărie atunci când ea, precum și partenerul ei, David Flint Wood, a achiziționat, precum și a renovat o plajă cu cinci dormitoare Acasă pe Insula Harbour, refugiu bahamian bahamian, unde conduc, de asemenea, The Landing, un hotel de magazine, precum și restaurant.

Exact aceeași metodă nedorită pe care Hicks a exprimat -o în Insula Life din 2004 (Stewart, Tabori, precum și Chang), se află pe ecranul de asemenea în a doua carte, Insula Charm (Stewart, Tabori, precum și Chang), ghidul ei pentru a arăta, precum și a simți senzația bun. O existență bine echilibrată, fără substanțe chimice, este, de asemenea, punctul de vedere din spatele noului său parteneriat cu venerabilul vânzător britanic Crabtree & Evelyn: o linie de piele cu 19 produse, bazate pe botanic, numită în mod corespunzător Naturals.

Casă și acasă: Ce îți plac mulți despre casa ta?

India Hicks: Elementul său însorit, precum și adevărul că marginile au fost doborâte de câini umede, nisipoși, precum și de copii care aleargă nebunește.

H&H: Exact cum ați explica stilul dvs. personal?

IH: Actul de sens îl descalifică. Ramificarea stilului este că este înnăscut, precum și nu este contrazis.

H&H: Care este schema dvs. de culori preferată?

IH: Neutre calde, cum ar fi Sandy Beige, White cu coajă de ouă, precum și gri Dove. O tehnică bine Încercată pentru descoperirea conceptelor de culoare interioară este să vă concentrați pe un obiect, o fotografie sau material ca punct de plecare, precum și să stabiliți un plan în jurul său. Cu nuanțe puternice, puteți utiliza doar o treime din spectrul de culori, precum și la multe treimi cu nuanțe mai subtile.

H&H: Adunați ceva?

IH: Chiar încerc să arunc mult mai mult decât să colectez.

H&H: Care este conceptul dvs. de escapadă ideală?

IH: Un weekend cu prieteni buni plini de conversație ingenioasă, bârfe blânde, precum și gătit de țară grozavă la casa de țară a mamei mele din Oxfordshire, Anglia. Duminică dimineață, o călătorie lungă de călărie sau un jog, respectate de toate ziarele din weekend, care ne lipsește atât de mult în existența noastră insulară.

H&H: Ce țară sau cultură te influențează cel mai bine acum?

IH: Cuba. Este încă atât de crud, precum și de neatins. Îmi place să mă bucur de o băutură la Floridita, precum și să iau masa într -unul dintre Paladare. La fel de bine că nu îmi lipsește niciodată clubul de noapte Tropicana, unde am văzut un canin cu trei picioare în cabaret!

H&H: Care este conceptul tău de noapte ideală?

IH: Văzând un film minunat pe un ecran mare respectat de o masă chinezească – două lucruri pe care nu le pot primi pe Insula Harbour.

H&H: Al cui stil personal admirați mulți?

IH: [Late] C.Z. Invitat, Rajmata din Jaipur, precum și Sienna Miller.

H&H: Aveți o îngăduință truc?

IH: Typex – sau, pe măsură ce telefonul îl sună în Canada, hârtie lichidă.

H&H: Care este cel mai bun cadou pe care l -ați primit vreodată?

IH: O călătorie pe Concorde cu un admirator.

H&H: Numiți trei persoane (care trăiesc sau decedate) pe care doriți să le aveți la o cină.

IH: Kirstie Alley, Jawarhalal Nehru, precum și scriitorul Karen Blixen (aka Isak Dinesen).

H&H: Care este sensul tău de frumusețe?

IH: Pacea interioară.

H&H: Ce produs nu v -ar putea online fără acasă?

IH: Un king-size pene cu partenerul meu în el.

H&H: Suprafață această propoziție: Mă simt foarte confortabil când …

IH: … îmbrăcămintea mea se potrivește.

H&H: Ce te scoate din pat dimineața?

IH: Viața.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *