• Uncategorized
  • 0

VIDEO: Dazzling Manage este excelent nou Wise House Touchscreen Installing Controller

Dazzling Manage este un nou controler montat pe perete cu ecran tactil, compatibil cu Sonos, Nest, SmartThings, Sound, precum și alte dispozitive Wise House.

Amazon Alexa este dezvoltat, astfel încât să puteți solicita știri, sport, precum și condiții meteorologice din orice tip de cameră. De asemenea, puteți, de asemenea, un interfon video între unitățile de gestionare amețitoare care sunt disponibile în 12 culori.

Se pare că vizitatorii din Marea Britanie vor trebui să aștepte pe unitățile de a doua generație înainte de a le putea configura totuși …

Va funcționa acest lucru în Marea Britanie sau în alte țări? Din păcate, produsul nostru preliminar este produs de 120V, nu de 240V comun care este prezent în Marea Britanie, precum și în multe alte țări. Va trebui să rămâneți la curent pentru următoarea noastră versiune!

Pentru vizitatorii noștri norocoși din SUA, controlerul orbitor este oferit pentru precomandă acum de la 149,00 USD, cu prognoză de expediere pentru vara de vară târziu 2017.

Vezi videoclipul, precum și linkurile de mai jos.

Caracteristicile includ:

120 volți, 5 amperi control de lumină, compatibil cu întunecare

Ușor de utilizat glisoarele tactile – doar glisați în sus/în jos pentru a aprinde/opri luminile sau țineți degetul pentru a se întuneca

Senzor de mișcare, senzor de lumină ambientală, precum și control vocal

Amazon Alexa Voice Services dezvoltat în

Cameră foto cu copertă de confidențialitate fizică, furnizând capacitate de interfon audio/video între două sau mai multe controale orbitoare

Posibilitatea de a face legătura și de a gestiona produsele WISE WISE, activate de WIF-uri acceptate

Scene personalizabile pentru a salva setările preferate

Aplicație mobilă strălucitoare (disponibilă la expediere pentru iPhone, precum și Android)

www.brilliant.tech

Vreau mai mult? – Urmați -ne pe Twitter, ca noi pe Facebook, sau înscrieți -vă la fluxul nostru RSS. Puteți primi chiar și aceste știri livrate prin e -mail, direct în căsuța de e -mail în fiecare zi.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *