Băi în dormitor

Livingul cu concept deschis nu este nou, cu toate acestea continuă să împingă limitele limitelor noastre, bine,. Când New York House of J. Crew Director creativ, Jenna Lyons, a alergat mai întâi în revista Domino, precum și apoi din nou în viață etc, pereții negri de cerneală în dormitorul primar? Realizat cu vopsea de tablă? Atras multe ooohs, precum și AAAHS. Cu toate acestea, deschiderea dormitorului către cadă m -a lovit. Fără uși între ele, a merge de la înmuiere la somn include doar târându -se dintr -unul, precum și în celălalt.

Apoi m -am împiedicat de această imagine uimitoare a fotografului profesionist din New York, Simon Watson pentru Home & Garden, care aruncă toate pretențiile unei linii de împărțire între dormit, precum și cartierele de baie. Presupun că ușile din sticlă scapă de orice tip de probleme cu aburirea camerei. lenjerie de pat umedă? Nu multumesc.

La fel cum ne supunem bucătăriile noastre atunci când mi s -a părut de neconceput, doborârea acestui perete simte că ne -am aruncat cu adevărat pe toți. Cu toate acestea, nu voi fi surprins dacă ideea va prinde. De ce să nu arătați tuburile de declarații de astăzi? Rapsel face unul influențat de scaunul iconic de ou al lui Arne Jacobsen și nu cu mult timp în urmă, o poză a dat peste biroul meu cu un îmbrăcat în piele Hermès. Ascunderea în spatele ușilor închise ar fi ca și cum ai cumpăra o geantă Birkin, precum și niciodată să o scoți din dulap.

Pentru mai multe idei de baie, ați verificat totul despre planificarea stilului de baie.

Credite foto: 1. Jenna Lyons ‘New York Brownstone de la Living etc, Fotografie de Melanie Acevedo 2. Casa lui Judy Hudson din Home & Garden, Fotografie de Simon Watson

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *