Îmbrătându -mi fereastra de bucătărie: partea 2

acum două săptămâni, am gândit să vreau să -mi repar fereastra bucătăriei făcând o nuanță romană. Mă încântă să iau proiecte mici care necesită puține provizii și instrumente și adaug o notă personală fără a rupe banca. Cu instrucțiunile ușoare ale colegului meu Cameron MacNeil, am reușit să abordez un mare bricolaj.

Am ridicat practic toate materialele de care aveam nevoie de la țesături de designer, un magazin local de țesătură și aprovizionare din Toronto. Cu siguranță mi s -a părut util să revizuiesc mai întâi instrucțiunile și să reduc un plan dur în achiziție pentru a -și imagina diferitele măsurători. Pentru fereastra mea care pași 43 ″ înălțime cu 45 ″ lățime, aveam nevoie:

2 metri de țesătură de draperie și căptușeală slabă

1-1/2 metri de 3/4 ″ velcro

20 de metri de cordon de ridicare

5 Ochii înșurubați

30 de inele de ridicare

45 ″ x 1 ″ x 1 ″ bucată de lemn

Dibl de 3/4 ″ (pentru a cântări umbra în jos)

Am tăiat căptușeala cu 1-1/2 ″ mai scurtă în lățime decât țesătura de draperie, dar tot am cusut marginile. Odată apăsat, acest lucru a garantat că acea linie nu va fi vizibilă de la margine.

Folosind placa de montare ca ghid, am trasat grila inelului de ridicare, pe care am cusut -o apoi de mână, asigurându -mă că trec atât prin căptușeală, cât și prin țesătură.

Apoi am folosit Velcro pentru a atașa nuanța la placa de montare (pe partea opusă a șuruburilor ochiului) și am strâns cablul de ridicare, deși inelele.

Si voilà! Sunt foarte mulțumit de felul în care s -a dovedit totul și o voi face din nou din nou.

Consultați secțiunea noastră de îmbunătățire a bricolajului și a casei pentru proiecte și mult mai ușoare.

Credite foto: 1-8. Lauren Petroff

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *