Cum îmi îmbunătățesc exteriorul cu vopsea?

Când este timpul să pictați exteriorul casei dvs., alegeți două sau trei culori, plus o culoare a ușii – una care contrastează și nu este folosită pe niciun alt element. Multe mai multe elemente oferă mult mai multe oportunități pentru diferite culori de vopsea.

O culoare clasică de garnitură este albul alb sau cremos. Pentru a evidenția arhitectura și forma casei, utilizați o culoare contrastantă pe garnitură.

Pentru a atrage atenția asupra elementelor cruciale, cum ar fi ușa din față, pictați -le în culori de accent mai închise sau mai strălucitoare, care contrastează cu corpul casei.

În schimb, nu atrageți atenția asupra unor caracteristici mai puțin atractive, cum ar fi ușile garajului. Aici, selectați una dintre culorile subtilei.

Încercați să creați echilibru cu culorile dvs. de vopsea- nu doriți ca casa dvs. să arate de sus sau de jos. Schițați un desen de linie de bază al casei dvs. și completați părțile pe care doriți să le pictați în culori întunecate. Încercați să echilibrați culorile luminoase și întunecate pe desenul dvs. și folosiți -l ca ghid.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *