• Uncategorized
  • 0

MOKUBA RIBBONS

PSST! Ai auzit de Mokuba? Dacă nu, coborâți -vă la Queen Street West din Toronto pentru a vedea acest frumos magazin de panglici.

Dacă iubești textile, meșteșugurile sau moda, vei muri pentru acest magazin. Configurați -vă aproape ca o galerie, spațiul este luminos și alb și ține raftul după raftul de panglică somptuoasă.

Au fiecare culoare imaginabilă!

Îmi plac în special aceste panglici cu dungi și plisate. Aceștia ar face un detaliu superb pe orice cutie de depozitare, abajur sau pernă.

Chiar stochează ciucuri, franjuri și borduri într -un curcubeu de culori …

… și dantelă albă pură la fel de delicată ca bezea.

Dar preferatul meu a fost întotdeauna colecția lor de panglică de catifea ultra-lux. Și culorile? Atât de sofisticat și bogat!

Unele panglici, precum catifea, sunt scumpe, dar multe altele sunt total accesibile. Veți găsi fiecare stil și fiecare preț. Și, din fericire, cu panglică, un pic merge mult pentru a -ți înfrumuseța casa.

Puteți chiar să înfășurați un cadou de Ziua Îndrăgostiților de ultimă oră cu o panglică de declarație-satinul face întotdeauna lucrurile să pară extra-speciale. Consultați postarea de pe blogul Reiko Caron de vineri pentru câteva idei simple de cadouri.

Deci, de ce să nu consultați Mokuba? Se află la 575 Queen Street West din Toronto, (416) 504-5358. Alison Dawson a invitat chiar și camerele noastre în câțiva ani în urmă pentru a demonstra arcul dublu perfect. Vezi videoclipul!

Credite foto: 1-6. Michael Penney

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *