• Uncategorized
  • 0

Alegerile editorului: foi de vară aerisite pentru un somn bun

Editorul senior Sally Armstrong împărtășește cele mai bune lenjerie de pat ușor.

Acum că este vremea deschisă pentru ferestre și, în sfârșit, ne putem bucura de brize răcoroase noaptea, m-am gândit mult la bucuriile foilor crocante. Există ceva atât de fermecător în a te culca pe un nou set de lenjerii de bună calitate-și există multe opțiuni acolo, indiferent dacă sunteți fan al modelelor albe sau preppy. Iată opt dintre seturile mele preferate de foi, care sunt sigure că vor aduce un suflu de aer curat în dormitoarele tale în această vară.

De departe, acest imprimeu încântat arată ca o serie de puncte minuscule, dar priviți mai aproape și veți vedea că este alcătuit dintr -o stropire de pătrate de corali și fuchsia.

Sursa: Want Cone Hill

Produse: Confetti Fuchsia/Coral Set, de la 285 USD

Acest set frumos de foi are toată crispness -ul ștergiei bărbaților. Foaia plată și pernele au un model de gingham ușor mai mare, adăugând un strat subtil de contrast.

Sursa: Serena și Lily

Produse: foaie de gingham setată în Marina, de la 128 USD

Acest set de foi florale economice ar fi cel mai potrivit pentru un dormitor de cabană sau o cameră pentru fete. Le -aș combina cu o acoperire albă crocantă și o aruncare a bleumarinului.

Sursa: Hudson’s Bay

Produse: set de foi florale din patru piese DH, de la 45 USD/set

Edgingul delicat de scoici pe aceste foi este destul de mare, dar nu prețios. Păstrați aspectul curat, împerecheându-le cu o copertă de plapumă albă sau distrați-vă prin strat pe un model mic.

Sursa: au aprins lenjerie fină

Produse: foi de scoici, de la 115 USD (foaie montată)

Inspirate de țesăturile pariziene și realizate folosind tehnici standard de imprimare a blocului, aceste foi de bumbac aerisite vă vor transporta în mediul rural francez.

Sursa: John Robshaw

Produse: foaie plată Jani Seaglass, de la 100 USD

Modelul de acuarelă de pe aceste foi de bumbac de la Coyuchi a fost inspirat de tablouri moi de perii japonezi. Îmi place aspectul lor ușor, de bază.

Sursa: Coyuchi

Produse: foi de wisp de acuarelă, de la 248 USD

Aceste foi învechite galbene de la Schoolhouse Electric & Supply Co. vor aduce o notă de culoare însorită într-un dormitor.

Sursa: Schoolhouse Electric & Supply Co.

Produse: foaie de ciulină setată în miere, de la 119 USD

Acest ultim set este un favorit personal. Textura naturală este cerească – ai doar un sentiment diferit dormind pe foile de lenjerie – și îmi place aspectul casual, lovit înapoi pe care îl aduc într -un dormitor.

Sursa: au aprins lenjerie fină

Produse: foi de lenjerie de lavato în alb, de la 170 USD (foaie plată)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *