DIY Portable Mudroom

Camera noastră portabilă, care se face portabil, oferă o mulțime de spațiu pentru îmbrăcăminte și echipamente sportive cu trei cubi de depozitare flancate de sloturi pentru umbrele, acesta are un scaun confortabil și un centru de mesaje cu carcasă și tablă de cretă pe panou vertical. (Oricare dintre aceste panouri poate fi înlocuit cu rezerve precum Pegboard sau oglindă pentru a se potrivi nevoilor tale.)

Și cu spatele său înalt, unitatea poate acționa ca un divizor de cameră, blocând un colț lângă ușă pentru a crea un spațiu mic de pregătire – și ascunzător – pentru cizme și paltoane. (Nu atârnați paltoane și pungi pe spate, deoarece unitatea nu este ponderată pentru asta și ar putea sfătui înapoi.)

Dacă sunteți familiarizați cu metodele și instrumentele de construcție de bază, modul de lucru pentru acest proiect este ușor. Baza și suportul sunt construite și vopsite separat, apoi înșurubate împreună. În cele din urmă, unitatea este echipată – și acest lucru poate fi personalizat pentru nevoile dvs. – cu cârlige de haină, coșuri de depozitare și o pernă de scaun tuftit.

După ce a fost construit, trebuie doar să o setați în interiorul oricărei uși din casă – față, spate, laterală, ușă din garaj – și dacă nu funcționează acolo, rotiți -o la o altă intrare.

Materiale și instrumente

Jigsaw

Ferăstrău mitru

Lipici de lemn

Unghii de 1-1/2 ”

CounterSink/Punch de unghii

Șuruburi de 1-1/2 ”

Ciocan

4 2 ”-diam. rotiri blocabile

Router

Chalkboard (25-1/2 ”x 45-1/4”)

Foarfece ascuțite sau cuțit utilitar

3 ”x 4” 1/4 ”-Cork That

Ciment de contact

Umplutură de lemn

Pensule

1 galon (3,75 l) primer

1 galon (3,75 L) vopsea de ulei semi-luciu

Șuruburi de 3 ”

4 cârlige mari de haină

9 cârlige mici

Lista de tăiere

NOTĂ: Toate piesele sunt tăiate de la 3/4 ”-MDF (fibre de densitate medie), cu excepția cazului în care se prevede altfel.

Pentru bază:

16-3/4 ”x 55” (jos)

17-1/2 ”x 55” (față)

17-1/2 ”x 55” (înapoi)

6 PC -uri. 15-1/2 ”x 16-3/4” (divizoare)

2 PC -uri. 4 ”x 17-1/2” (Pilasters)

19-1/4 ”x 57” (sus)

4 PC -uri. 2-1/2 ”x 14” (Detaliu final)

4 PC -uri. 2-1/2 ”x 17-1/2” (Detaliu final)

Pentru partea de sus:

49 ”x 55” (piesă din spate)

3-1/2 ”x 55” (piesă superioară suplimentară)

5 ”x 56-1/2” (mai multe garnituri de sus)

2 PC -uri. 1-1/2 ”x 52-1/2” (marginile laterale)

3 PC -uri. 2-1/2 ”x 46-3/4” (garnitură verticală)

2 PC -uri. 2-1/2 ”x 24-1/2” (decupaj orizontal inferior)

3 PC -uri. 2 ”x 24-1/2” x 1/2 ”-thick MDF

3 PC -uri. 4 ”x 62-3/4” (pentru bretele de sprijin pe spate)

55 ”-2-1/2” Turnare la șindrilă (pentru modelarea coroanei)

2 PC -uri. 1-1/2 ”-mulat de șindrilă (pentru modelarea coroanei)

Ce a costat

7 ‘$’ 1/2 ”x 3” pin de vopsea 73 $ foi de MDF 90 $ 7 ‘cărămidă sau șindrilă $ 11Chalkboard 1443 $’ X 4 ‘1/4 ”-Cork Foaie de 17nails, șuruburi, lipici, șablon 204 $ CASTERS ( 8 dolari fiecare) 32 $ coșuri de răchită 30 $ coșuri de coșuri de 39 USD 39 USD, vopsea 89 $ cârlige de $ 172total 651 $

Pasul 1

Tăiați toate bucățile pentru baza camerei de noroi, precum și pentru secțiunea de sus, conform listei de tăiere (mai sus/mai jos). Tăiați cele trei deschideri cubby (unde vor fi coșurile) din panoul frontal, fiecare măsurând 13-1/2 ”x 13-1/2”, conform diagramei. Tăiați patru sloturi în piesă de sus, conform măsurătorilor pe diagramă (deasupra/mai jos).

Pasul 2

Folosind lipici de lemn și unghii de conturi, fixați secțiunea din față pe piesa de jos. Piesa de jos trebuie să fie spălată cu partea inferioară a deschiderilor cubby. Folosind lipici de lemn, fixați cele patru piese de divizor pe partea de jos și pe față, conform diagramei. Înșurubați -vă prin piesa de jos și folosiți unghiile de contur prin panoul frontal.

Pasul 3

Atașați două piese de capăt la bază. Folosiți lipici și șuruburi din lemn atât din partea de jos, cât și din față (șuruburile din față vor fi acoperite de pilastri). Atașați bucata din spate la divizoare și partea de jos folosind lipici și șuruburi din lemn.

Pasul 4

Atașați doi pilastri la secțiunea din față folosind lipici de lemn și unghii de conturi. Atașați piese de detaliu de la capăt în formație pătrată folosind lipici de lemn și unghii de conturi.

Pasul 5

Atașați capacul, aliniere în partea din spate a capacului cu partea din spate a divizoarelor (acest lucru va lăsa un spațiu în care secțiunea superioară se va odihni atunci când va fi atașată). Folosiți lipici de lemn și unghiile de conturi pentru a atașa capacul. Atașați rotile în acest moment și puneți deoparte porțiunea de bază.

Pasul 6

Pentru a începe asamblarea porțiunii superioare a camerei de noroi, așezați bucata mare de sprijin (49 ”x 55”) cu fața în jos. Atașați bretelele lungi de 62-3/4 ”la spate (cu lipici de lemn și șuruburi), astfel încât bretelele să se extindă cu 3-1/2” dincolo de partea superioară a spatelui și 10-1/4 ”dincolo de partea de jos.

Pasul 7

Întoarceți suportul și atașați 3-1/2 ”x 55” piesă superioară (marginea lungă a acestui lucru se va ridica până la marginea superioară a piesei din spate principale) pentru a bretele folosind lipici de lemn și șuruburi. Atașați două piese laterale de 1-1/2 ”x 52-1/2” la spălare cu marginea frontală a plăcii principale, folosind lipici de lemn și unghii.

Pasul 8

Folosind un router, tăiați o crestătură de 1/2 ”din piesa de top orizontală de 5” x 56-1/2 ”, unde se va așeza creta în spatele ei. Atașați această piesă peste cusătura piesei principale din spate și piesa de sus suplimentară, astfel încât marginile superioare să fie înroșiți și marginea rutată să fie pe partea de jos, orientată spre. Această piesă se va extinde cu 3/4 ”dincolo de fiecare parte a plăcii principale, astfel încât că capetele sale sunt pline cu piesele laterale.

Pasul 9

Folosind lipici de lemn și unghii, atașați două piese de încadrare a feței de 2-1/2 ”pe ambele părți ale piesei din spate. Folosind ciment de contact, aplicați tabla de cretă în placăE, cu marginea superioară care se încadrează în crestături tăiate la pasul 8. Atașați piesa de încadrare a feței verticale centrale și două piese de încadrare a feței orizontale inferioare folosind lipici din lemn și unghii.

Pasul 10

Folosiți lipici de lemn și unghii pentru a atașa trei bucăți de 1/2 ”. Piesa de sus ar trebui să se ridice pe piesa orizontală de 5 ”. Puneți următoarele două la distanțe egale între piesa de sus și piesa de încadrare a feței orizontale de 2-1/2 ”din partea de jos.

Pasul 11

Folosind foarfece ascuțite sau un cuțit de utilitate ascuțit, tăiați plută la dimensiune pentru a se încadra în trei cadre create în pasul 10. Utilizați cimentul de contact pentru a atașa trei panouri de plută în loc.

Pasul 12

Atașați modelarea coroanei folosind lipici de lemn și șuruburi. Atașați modelarea 2-1/2 ”din partea de sus a unității. Acesta se va atașa la jumătatea piesei orizontale de 5 ”.

Pasul 13

Umpleți toate găurile de unghii cu umplutură de lemn. Lăsați umplutura să se usuce și să nisip netedă. Ștergeți șlefuirea prafului. Unitatea întreagă întreagă (secțiunile de bază și din spate nu sunt încă atașate). Lăsați grundul să se usuce. Vopsiți ambele secțiuni cu un strat de vopsea semi-lucioasă. se lasă să se usuce bine. Pictați un alt strat, dacă este necesar și lăsați să se usuce.

Pasul 14

Atașați secțiunile de bază și din spate împreună. Veți avea nevoie de ajutorul a cel puțin o altă persoană pentru acest pas. Blocați rotile pe secțiunea de bază pentru a nu se deplasa. Ridicați cu atenție secțiunea din spate și țineți -o pe loc, astfel încât capătul său de 3/4 ”să se afle pe partea de jos a bazei în spatele scaunului. Bretelele vor fi suficient de lungi pentru a înșuruba în bază din spate. Folosiți șuruburi de 3 ”pentru a atașa din nou în bază prin bucăți de braț.

Notă: Dacă decideți să construiți această unitate, nu atârnați nimic pe spate. Cartile pot arunca o unitate mare ca acest echilibru, iar orice greutate pe spate o poate îndrepta. Măsurătorile noastre au fost personalizate pentru a se potrivi coșurilor cumpărate. Vă recomandăm să găsiți coșuri înainte de a tăia orice lemn.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *