• Uncategorized
  • 0

Apple iBeacons a explicat – Sensionarea de ocupare a casei înțelepte rezolvate?

Senzația de încredere de încredere a fost mult timp Bane of the House Automator. Un PIR detectează dacă cineva se mișcă, cu toate acestea, atunci când se așază să se uite la televizor, ei dispar. Dacă încercați să opriți luminile imediat în zone neocupate, atunci puteți avea în curând probleme. Câți dintre noi recunoaștem scenariul „valuri în aer pentru a face luminile să revină”!

Mutarea noastră recentă la aplicația software de automatizare a casei Indigo ne -a arătat că există deja unele lucrări imaginative făcute aici. Două suplimente indigo utilizează existența unui smartphone pe rețeaua Wi-Fi a casei dvs. ca indicator că este prezent un privat (consultați plugin-urile radarului smartphone și Finge).

Dar exact ce zici de un pas mai departe. Ce zici de utilizarea smartphone -urilor noastre pentru a spune în ce cameră ne aflăm, nu doar în ce casă. Ceea ce avem nevoie este mai mult decât o simplă geofențiere, avem nevoie de un „GPS interior” de înaltă rezoluție pentru o cartografiere interioară.

În declarația iOS 7 a Apple, în iunie, a existat cea mai scurtă evidență a unei noi funcții SDK pe unul dintre diapozitivele lor numite „Ibeacons”.

Sistemul se bazează pe gadgeturi cu energie scăzută Bluetooth (de asemenea, înțelegeți ca BLE, Bluetooth 4.0 sau Bluetooth Smart) pentru calcularea datelor Micro Place care folosesc emițători de 2,4 MHz în locurile cheie din jurul unei clădiri. Smartphone -ul dvs. sau alt gadget preiau imediat semnalul de la aceste iBeacons, precum și pot determina setarea membrilor familiei sau poate declanșa acțiuni contextuale. Nu există încă nicio informație oferită pe site -ul principal al Apple, dar aici este un citat din secțiunea lor de proiectare …

Ibeacon, o nouă clasă de emițători cu putere redusă, cu costuri reduse, care pot notifica gadgeturile apropiate de IOS 7 ale prezenței lor, oferă aplicații un nivel cu totul nou de conștientizare a locului, cum ar fi markerii de cale într-un parc, exponate într-un muzeu, sau ecrane de produs în magazine.

În timp ce majoritatea chat -urilor a fost despre aplicația iBeacon în sectoarele de vânzare cu amănuntul/plățile, precum și în sectoarele de tururi interactive, există cu siguranță aplicații fascinante pentru casa înțeleaptă.

Apple este de așteptat să facă public protocolul Ibeacon în curând, însă, între timp, există deja unități hardware oferite comercial la vânzare. Un exemplu este „Mote” din Estimote, încă o pornire tehnologică din Polonia. O navigare rapidă a apărut o schemă, precum și o firmware descărcabilă și pentru acest iBeacon DIY. Ambele unități vor putea rula mai mult de 2 ani pe o singură baterie de celule de monedă.

Am descoperit videoclipul de mai jos, care pare a fi un Rundown Apple pentru designeri de pe noile funcții IBEACON. Din aceasta descoperim că atunci când aplicația dvs. conștientă iBeacon este pe fundal, poate efectua „monitorizarea regiunii”, probabil un serviciu mai puțin granular. Când aplicația este în prim plan sau când treziți iPhone -ul dvs., serviciul principal al Apple poate utiliza „variaând” pentru o ofertă mai precisă a exact cât de departe sunteți departe de cel mai apropiat far. Aceasta se bazează pe rezistența semnalului, precum și pe rezultatele vor pune membrul familiei dvs. pe far într -unul dintre aceste trei specifică – imediat (aproximativ 10 centimetri distanță), aproape (aproximativ 2 – 3 metri), departe (aproximativ 5 – La 70 de metri distanță). De asemenea, Coremotion profită de noul cip M7 din cel mai recent iPhone 5s.

Dar cum rămâne cu majoritatea persoanelor smartphone -uri care aduc telefoane Android? În timp ce Google a pariat pe aproape de comunicare pe câmp (NFC) la fel de mult ca acum, au adăugat suport autohton pentru BLE la cea mai recentă versiune Android 4.3. Dar acest lucru va necesita lucrări înainte de a avea echivalentul funcțiilor iOS7. Deși iBeaconii nu sunt la fel de accesibile ca etichetele NFC, acestea sunt ieftine – unitățile de estimare menționate mai sus se vând în prezent pentru aproximativ 60 de lire sterline pentru un set de trei, precum și cine înțelege exact cât de scăzut poate scădea în timp.

Orice iPhone Bluetooth LE sau iPad compatibil poate fi și un emițător iBeacon, iar Apple a început deja să utilizeze o aplicație de BLE IBEACONS cu noua configurație „bump” pentru Apple TV. Acest lucru arată exact modul în care sistemul poate imita câteva dintre caracteristicile de proximitate ale NFC, pe lângă faptul că oferă o gamă mult mai mare de funcții – toate dintr -o singură tehnologie. Cu toate acestea, superioritatea Googles în serviciile cloud nu este în discuție, așa că, dacă poate obține un sistem de concurență în afara terenului, precum și poate să -l conecteze la o versiune interioară a omniprezentului Google Maps, atunci ar fi o amenințare majoră pentru sistemul Apple.

Dacă totul funcționează, atunci este posibil să vedeți un timp în viitor în care ați putea ieși dintr -o cameră, să vă întrerupeți emisiunea TV, precum și să mergeți în spațiul următor, continuați să continuați de unde ați plecat. Economiile de costuri energetice din iluminarea automată, precum și încălzirea ar fi o zonă imensă de rată a dobânzii, însă logica necesară pentru acest tip de lucruri nu este atât de banală pe cât ar părea. Acestea fiind spuse, afaceri precum Idratek lucrează la felul de algoritmi care ar putea utiliza iBeacons to Creați aceste acțiuni inteligente, precum și autonome.

#
previzualizare
Produs
Rating
Preț

1

Oțet de cidru de mere 1800mg | 180 Capsule vegane | Forță ridicată, crudă și nefiltrată | 60 de zile aprovizionare | …

2.540 de recenzii

9,49 £

Cumpărați pe Amazon

2

Modulul iBeacon (Bluetooth 4.0), compatibil cu Apple, Estimote, poate fi utilizat pentru poziționarea interioară a …

Nu există încă scoruri

32,08 £

Cumpărați pe Amazon

3

Flota Bleesk

Nu există încă scoruri

Cumpărați pe Amazon

Cu toate acestea, trebuie să fie probleme chiar aici. Sistemul va crede că vă aflați în salon când sunteți într -adevăr în dormitorul de deasupra sau în zona de bucătărie de alături? Pur și simplu adăugarea mai multor iBeacons în jurul Casei stimulează precizia, precum și va rezolva această problemă? Ce zici de înscrierea vizitatorilor la casă în sistem? Ce se întâmplă dacă ne lăsăm telefonul într -un singur spațiu, precum și mergem la încă unul (dacă doar Apple a înființat un dispozitiv purtabil, cum ar fi un ceas sau ceva de genul). Și nu se va transforma totul doar într -un nou vector pentru spam, cu un nou anunț care ne pinging de fiecare dată când trecem pe lângă un magazin?

Noua comună Wi-Fi 802.11AH se datorează în 2015/16, care a fost concepută pentru a sprijini tipul de rețele de senzori potriviți pentru automatizarea casei. Acest lucru va oferi o multitudine de balize „gratuite” dezvoltate în internetul nostru de lucruri pentru o configurație de triangulație mai precisă? Vom înțelege mai multe despre iBeacons până la această dată în jurul anului viitor, cu toate acestea, orice se întâmplă, elimină, există perioade fascinante. Să înțelegem ce credeți în comentariile de mai jos.

Disponibil de la Amazon

Apple.com: Bluetooth.org: Estimote.com

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Ultima actualizare la 2021-10-04 / Link-uri / imagini de afiliere din API-ul de marketing al produselor Amazon

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *