• Uncategorized
  • 0

West Elm lansează un serviciu hotelier

, președintele West Elm, Jim Brett, a anunțat că popularul comerciant de mobilă va deschide un lanț de hoteluri boutique în 2018. „Multe mărci de vânzare cu amănuntul au pus unghia în sicriele lor, deschizând prea multe magazine ”, Spune Jim, care crede că viitorul cumpărăturilor de mobilă se află în ospitalitate.

West Elm Hotels își va începe aventura în Statele Unite, cu proprietăți în Charlotte, Carolina de Nord; Savannah, Georgia; Detroit, Michigan; și Indianapolis, Indiana. Fiecare cameră va fi mobilată cu produse de la brand, inclusiv mese, scaune și paturi, în speranța că oaspeții vor fi încurajați să cumpere de la o aplicație în timpul șederii lor.

David Bowd, cofondatorul DDK, a cărui companie de conducere va opera lanțul, spune: „Există o dorință din ce în ce mai mare în rândul călătorilor moderni de a se cufunda în locul în care vizitează. West Elm Hotels se va concentra pe realizarea de conexiuni comunitare reale pentru vizitatori și rezidenți deopotrivă. ”

Fiecare locație va avea în medie 100 până la 250 de camere, iar tarifele vor varia de la 175 USD/noapte pentru o cameră standard până la 400 USD/noapte pentru o suită.

West Elm nu este prima companie de mobilă care a apelat la ospitalitate ca indică extinderea serviciilor. Anul trecut, Restoration Hardware și -a anunțat, de asemenea, planurile de a deschide un hotel și un restaurant boutique în New York.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *