Enocean Wireless Batteless House Automation Introduceți la T3 Wise House Show

„Enocean este un sistem revoluționar de detectare wireless și fără baterii, care se stabilește ca fiind de bază pentru automatizarea wireless în clădirile industriale.

Dar inovația este în mod similar adecvată pentru uz rezidențial. În adevăr, produsele enoceene sunt deja utilizate în casele din Marea Britanie, unde produce o astfel de Aqualisa îl utilizează pentru a -și activa sistemul de dușuri digitale de la 30 m distanță … Enocean diferă radical de alte sisteme wireless, prin faptul că utilizează energie recoltată din solar, mecanic, precum și de Surse termice pentru alimentarea senzorilor într -o clădire.

De exemplu, un comutator valorifică energia mecanică produsă din apăsarea acesteia pentru a gestiona iluminatul, jaluzelele de soare, precum și alte sarcini electrice. Un senzor climatic utilizează un panou solar mic pentru temperatura de putere, precum și citiri de umiditate.

Există multe avantaje pentru utilizarea inovației enoceene, inclusiv:

Fără cabluri de comutator; care reduce semnificativ timpul de instalare și face senzorii enoceani pentru clădirile listate

„Stick-on monting”, care permite flexibilitatea senzorilor de locație pe pereții de sticlă, fațade de piatră și panouri din lemn

Fără întreținere a bateriei

Interoperabilitate între diferite produse ale producțiilor

Există soluții enoceene pentru iluminat, încălzire, precum și securitate. Calitățile sale înalte fără întreținere înseamnă utilizarea acesteia într -o mare varietate de aplicații noi de la un senzor de scaun care activează iluminarea, până la controlul capcanelor de porumbei de argilă!

Soluții de automatizare-Enocean, spre deosebire de tehnologiile wireless, cum ar fi Z-Wave și Zigbee, este o soluție autentică cu peste 100.000 de senzori instalați. Enocean este extrem de capabil să satisfacă nevoile de gestionare a unei case automatizate contemporane, oferind soluții pentru iluminat, încălzire, precum și securitate.

Ca toate soluțiile wireless, există emițătoare [senzori și comutatori], precum și receptoare [actuatoare]. Senzorii, precum și comutatoarele își trimit starea la actuatoare care schimbă sarcini electrice. Pentru soluții specifice, 30 de emițători pot fi legați de un receptor, precum și, în general, un senzor poate fi legat de un număr nelimitat de receptori.

Controlul iluminatului: pornire/oprire, întunecare, setări de dispoziție, actuatoarele pot fi plafon, în perete, precum și în sistemul de consum.

Controlul climatic: Gestionarea buclelor închise atât de încălzire, cât și de sisteme de răcire

Controlul orbului: Ridicați/mai jos de întrerupătoarele de perete, telecomenzile de mână, precum și nivelurile de lumină exterioare

Securitate: ușă, precum și senzori de fereastră

Enocean poate fi integrat rapid în sistemele KNX/EIB, precum și în gateway -uri IP, precum și informații. ”

www.enoceanshop.co.uk [acum www.knxshop.co.uk]

Vreau mai mult? – Urmați -ne pe Twitter, ca noi pe Facebook, sau înscrieți -vă la fluxul nostru RSS. Puteți primi chiar și aceste știri livrate prin e -mail, direct în căsuța de e -mail în fiecare zi

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *