Nou în mobilier

recent, am mers la o previzualizare de primăvară pentru mobilier nou, precum și accesorii pentru a fi vizualizate pentru această primăvară. Pe lângă temperaturi asemănătoare din aprilie în Ontario recent, primăvara ar trebui să fie pe drum. Oricum, toate aceste produse sunt deja oferite în magazine, așa că vedeți -le pentru ele.

Iată alegerile mele:

Această masă de cafea convertibilă din propria sensibilitate contemporană a Canadei se transformă într -adevăr într -o masă mică – strălucitoare! Această piesă ar fi ideală pentru un mic apartament sau un apartament, precum și costurile lor nu vor rupe banca. Cel mai bine acum, au fost găsite în colțul de nord-vest al Toronto, cu toate acestea vor deschide un magazin în centrul orașului la sfârșitul acestui an. Masă de cafea din Milano, 699 USD. La sensibilitatea contemporană.

De asemenea, fac această canapea practică de apă care poate fi rearanjată pentru a forma orice tip de dimensiune a camerei. Este alcătuit din șase bucăți, inclusiv două otomani care alunecă împreună pentru a produce un pat dublu – din nou, ideal pentru apartamente cu material pătrat strâns. Vizualizați un videoclip al diferitelor planuri modulare pe care le poate face! În plus, este oferit în 17 – da, 17 – culori, inclusiv unele în microfibră. 130 ″ x 65 ″ (așa cum mi -am imaginat aici). Începând de la 1.039 USD. La sensibilitatea contemporană.

Acest covor elegant din zona de la afacerile canadiene ar adăuga căldură, precum și structură într -un spațiu de locuit sau un dormitor. Este oferit într-o varietate de culori la modă, inclusiv gri, negru, alb, precum și chartreuse. 4 ′ x 6 ′. 150 USD. La Outfitters House.

Aceste covorașe de baie de țesut, de asemenea, de la FHE, ar fi comutatorul ideal pentru lunile de sezon de iarnă rece – straturile de material le fac foarte moi. În plus, le puteți arunca în dispozitivul de spălare, precum și în magazin pentru iarna viitoare! 30 USD fiecare. La Outfitters House.

Rowenta – una dintre liniile preferate ale Lynda – a dezvăluit noul lor fier de fier Eco Eco. În afară de a arăta grozav, folosește cu 25% mai puțină energie decât alte fiare. Setarea aburului greu se reîmprospătează, precum și netezi îmbrăcămintea, precum și lenjeria fără substanțele chimice de curățare uscată, precum și ajustează adecvarea cu aburi grele pentru diferite tipuri de țesătură, nu folosesc niciodată abur mult mai greu decât ai nevoie. 140 USD. Oferit în magazinele din Canada în martie 2012.

În total, câteva produse fantastice de inspectat.

Pentru produse mult mai accesibile pentru 2012, căutați această galerie de imagini.

Photo credits:1-5. Gwen McAuley

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *