• Uncategorized
  • 0

Sărbătorile de 20 de ani: Câștigă un Vera Edge de la Vesternet în valoare de 100 de lire sterline

pentru a ajuta la sărbătorirea a 20 -a aniversare, avem un munte de premii grozave pentru a oferi departe, datorită unui sprijin extrem de generos din partea companiilor noastre preferate de Casa înțeleaptă. De data aceasta, oferim un Vera Edge în valoare de 100 de lire sterline de Vesternet!

Vesternet a fost înființată în 2008 de inovație profesionist și antreprenor, Dave Bell. După ce a început, precum și a vândut lumile mai întâi pe magazinul Bluetooth Internet în 2000, a văzut apariția pieței potențial și mai mari a automatizării caselor wireless. Vesternet a crescut acum pentru a fi magazinul Worlds Wise House Shop, cu nenumărați clienți fericiți din întreaga lume. Mulțumesc lui Vesternet pentru sprijinul acordat comunității automatizate.

** Concurența închisă **

Felicitări campionului Patrick Littlehales!

Vera Edge este o gateway web compatibilă cu Wave complet, care vă permite să vă mențineți legat de casa dvs., indiferent unde vă aflați. Pentru o posibilitate de a câștiga un Vera Edge în valoare de 100 de lire sterline la fel ca atât paginile automatizate de casă, cât și vesternet, apoi împărtășiți această postare. Simplu ca asta.

Vom menține această competiție deschisă până la miezul nopții, pe 14 februarie 2016, astfel încât să aveți mult timp pentru a intra, precum și vom dezvălui campionul chiar aici. Acest cadou este disponibil doar vizitatorilor din Marea Britanie și se aplică regulile noastre normale de concurs. Noroc tuturor!

Vesternet.com: Vera Edge la Vesternet

Vreau mai mult? – Urmați -ne pe Twitter, ca noi pe Facebook, sau înscrieți -vă la fluxul nostru RSS. Puteți primi chiar și aceste știri livrate prin e -mail, direct în căsuța de e -mail în fiecare zi.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *