• Uncategorized
  • 0

Windows de reducere a zgomotului

Q. I Online lângă o autostradă din Ottawa. Am nevoie de noi acoperiri de ferestre în dormitorul meu care va ajuta la amortizarea zgomotului, însă nu îmi vor intensifica astmul. Care sunt opțiunile mele?

– L.M., Ottawa

A. În calitate de bolnav de astm, veți dori să împiedicați să puneți draperii de materiale grele în casa dvs., precum și să selectați nuanțe sau jaluzele. Există unele oferite astăzi pe piață care ajută la minimizarea zgomotului. De exemplu, Hunter Douglas folosește o nuanță de absorbție a zgomotului, numită Duette Honeycomb, care, de asemenea, apare pentru a fi eficientă din punct de vedere al energiei, utilizând calități semnificative de blocare a luminii. Pentru o mulțime de informații despre acest produs, aruncați o privire pe site -ul web al companiei (www.hunterdouglas.com).

O altă alegere (la care s-ar putea să vă gândiți la împerecherea cu ferestrele care reducă zgomotul. Instalate în fața ferestrelor dvs. existente, acestea produc o barieră de zgomot care, potrivit site -urilor web ale producătorilor, ajută la blocul de 25% până la 90% din zgomotul exterior. Pentru o mulțime de informații despre acest tip de fereastră, accesați CityProof sau Citiquiet. Este posibil să aveți nevoie să faceți un studiu de cercetare pentru a descoperi un furnizor în zona dvs., însă aceasta poate fi doar opțiunea dvs. de a dormi o noapte minunată.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *