• Uncategorized
  • 0

Decorare simplă de vacanță

Când vine vorba de decorarea vacanței, tind să iau o atitudine mai puțin este mai mult. Nu mă înțelegeți greșit, îmi place sezonul și sărbătorile, dar tind să cred că toți petrecem atât de mult timp perfecționându -ne casele pe tot parcursul anului, așa că este important ca intenția de proiectare originală să strălucească în continuare. O mulțime de lumânări, ramuri și ramuri naturale, lumini twinkly și un foc urlător sunt adăugările mele preferate de vacanță.

Aici câteva idei pe care le -am împiedicat de asta mi -a atins o coardă:

Un mic arbore alb faux setat pe un cărucior vopsit ruginit este un plus perfect pentru un spațiu artistic, alb alb. Nu sunt necesare ornamente!

Un ulcior de gresie albă umplut cu zăpadă și înconjurat cu conuri de pin face o piesă centrală destul de centrală în sala de mese albă din spate.

Această lovitură a uimitorului șemineu din piatră din dormitorul de la casa designerului Jill Kantelberg a fost una dintre cele mai vândute copertine de vacanță vreodată. Este o cameră atât de uimitoare, încât tot ce are nevoie este un foc roaring, o verdeață.

Voi fi sincer, nu sunt un mare fan al e-cardurilor (sunt prea uitate). Sunt mult mai încântat să deschid o carte de Crăciun superbă din căsuța mea poștală, iar o placă de buletin pictată este o modalitate ușoară de a le arăta. Îmi place această idee pentru o casă de familie. Împerecheat cu accesorii scânteietoare precum o bilă de cristal, sfeșnice de argint și o stea tridimensională, creează o vinie simplă, dar destul de frumoasă.

O mică ceașcă de aur plină de ramuri de dolar de argint faux face un accent perfect de stabilire a mesei. Uneori, doar un pic de aur scânteie este tot ce ai nevoie. Mic și delicat merge mult.

La capătul opus al spectrului se află această piesă centrală masivă de vacanță văzută într -o casă modernă. Organic este întotdeauna calea de a merge într -un spațiu neutru, deși, recunosc, acesta este un pic prea mare ca o piesă centrală pe o masă. Oaspeții nu s -ar putea vedea reciproc în timp ce masa! Dar ar fi impresionant în mijlocul unei mese bufet.

Iluminarea este cea mai bună modalitate de a crea un efect magic de vacanță. Îmi place că Sarah Richardson a atârnat aceste bile strălucitoare de răchită în copacii din jurul țării ei acasă când am împușcat -o iarna trecută. Amplasat printre peisajul înzăpezit, părea total eteric. Martha Stewart a făcut același lucru și la Turcia Hill.

Lumânările și iluminarea moale merg, de asemenea, un drum lung într -o curte mică a orașului. Aici, în numărul nostru din noiembrie 2010, Morgan Michener a cuibărit un felinar de sticlă de modă veche într-o fereastră pentru a întâmpina oaspeții cu un pâlpâit cald. Și în dreapta, felinarele de gheață făcute prin turnarea apei în găleți creează o strălucire moale, cu tealight -uri așezate în interior. Ar arăta superb pe o masă în aer liber, înconjurată de zăpadă proaspăt căzută. Dacă aveți o priveliște clară într -o curte sau un balcon, puteți să vă îmbrăcați în exteriorul casei dvs. în decor de vacanță – un impact mare fără a depăși interiorul casei dvs.

Un clasic de păsări își duce o viață cu totul nouă în timpul iernii înfășurate în viță de vie uscată și lumini strălucitoare.

Chiar și felinare simple de staniu, împerecheate cu o găleată plină de ramuri și o urnă plină de ramuri creează un efect superb pe un balcon pe acoperiș.

Îmi place simplitatea acestei coroane uriașe, așezată deasupra unei stive de lemn pentru o lovitură de decorare relaxată și rustică.

Pentru mai multe idei festive, consultați Galeria foto pentru decorarea vacanței designerilor noștri.

Credite foto: 1. Casa lui Kim Davies, Gap Interiors, Fotografie de Robin Stubbert2. Heather Shaw’s Home, House & Home NOIEMERIE NOIEMBRIE 2009, Fotografie de Stacey Brandford3. Numărul lui Jill Kantelberg pentru casă, casă și casă din noiembrie 2003, Fotografie de Stacey Brandford4. House & Home NOIEMENER 2007 Ediția, Fotografie de Nina Teixeira5. House & Home decembrie 2008 Ediția, fotografia de Tracy Shumate6. House & Home NOIEMENER 1997 Ediția, Fotografie de George Whiteside7. House & Home NOIEMENER 2010 Ediția, fotografie de Michael Graydon8. House & Home NOIEMENER 2010 Ediția, fotografie de Donna Griffith9. House & Home decembrie/ianuarie 2001, fotografie de Ted Yarwood10. House & Home NOIEMENER 1999 Ediția, Fotografie de Rob Fiocca11. Numărul casei și casei noiembrie 2005, Fotografie de Michael Alberstat

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *