• Uncategorized
  • 0

Adăugați puterea HDMI peste IP „2G” – European Introd

Anul trecut Am aruncat prima noastră privire asupra opțiunii „Schimbarea jocului” HDMI peste IP din Just Add Power. Acum, produsul lor de a doua generație se apropie de introducere, precum și cu acesta, cu un deținere a noilor funcții, hardware, precum și comutarea îmbunătățită. Verificați pentru PR -ul complet.

„Adăugați doar„ HDMI Over IP ”de la IP -ul IP (2G), inovația utilizează o rețea IP zilnică pentru a transmite transmisiile complete de sursă HDMI HDMI completă HD 1080P în locațiile ecranului fără restricții. Adăugați un comutator de rețea manipulat, precum și un flexibil; Matricea virtuală, „de orice dimensiune”, poate fi produsă – furnizând abandonarea abandonului, schimbarea sursei imediate, precum și o calitate a fotografiei fără cusur.

Conectivity Marea Britanie deține introducerea europeană a seriei 2G anticipate cu nerăbdare la Londra la Cedia House Innovation Event 2010, 15-17 iunie. Vizitatorii vor putea vedea noile gadgeturi integratoare, precum și îmbunătățite, în acțiune pe Stand A2 de către intrare.

Noul set de caracteristici 2G folosește performanțe video îmbunătățite, precum și o ușurință îmbunătățită în utilizare în câmp. Datele pachetelor TCP/IP ușurează cel mai rapid flux de date care călătoresc cu o rețea, precum și este imun la o acțiune, distanță, interferențe, precum și probleme de rezoluție care au impact asupra extensorilor HDMI standard, precum și a balunilor. HDMI peste IP este mult mai robust, precum și poate prelungi o transmisie HDMI în mod fiabil, precum și constant mult mai departe. Flexibilitatea autentică, scalabilitatea, precum și accesibilitatea pe care nu o poate oferi nicio altă opțiune pentru configurarea personalizată.

Progresele în performanța procesorului indică faptul că HDMI peste IP utilizează aproape de calitatea video originală HDMI. Similar cu compresia video utilizată în ITUNES Store HD Motion Picture Descărcări, trebuie doar să adăugați inovația revoluționară a Powerului utilizează codificarea video avansată (AVC) pentru a comprima digital transmisia HDMI, precum și pentru a realiza economii de costuri de biți mari – permițând 1080p să fie difuzate într -un Ethernet de rată de biți – permițând 1080p să fie difuzate într -un Ethernet de biți rețea cu rezultate aproape fără permanență.

Conectivity UK MD, Chris Pinder a comentat: „Înțelegem de ce CI descoperă această inovație greu de crezut. Cedia va pune orice tip de îndoieli în pat, precum și vitrina că HDMI peste IP este cu adevărat visul unui integrator.

Când vă gândiți la fiabilitate, la cheltuieli, precum și la simplitatea soluției, eliminarea acesteia de ce va ajunge să fie tehnica de bază a pieței CI pentru distribuția HDMI. ”

Mai multe detalii despre specificațiile complete de gadget 2G vor fi lansate în săptămânile următoare, la fel de mult ca spectacolul.
Accesați www.hdmi -over-ip.co.uk pentru mai multe informații. Pentru cele mai bune știri respectate cu @hdmioverip pe Twitter.
Vizitați -ne la ICC London Excel de la 15 – 17 iunie – Stand A2 ″

www.hdmi-over-ip.co.uk: www.connectivityuk.com

Vreau mai mult? – Urmați -ne pe Twitter, ca noi pe Facebook, sau înscrieți -vă la fluxul nostru RSS. Puteți primi chiar și aceste știri livrate prin e -mail, direct în căsuța de e -mail în fiecare zi

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *