• Uncategorized
  • 0

Noile opțiuni de recepție a panoului de panou de la Keene

Keene Electronics au adăugat câteva receptoare IR de montare nouă în intervalul lor. Acestea sunt deosebit de utile dacă kitul dvs. AV trăiește într -un dulap, deoarece puteți monta perfect RX pe suprafață.

Le puteți folosi, de asemenea, în pereți de știfturi, tavan sau chiar pe o placă de față goală, așa cum arătăm aici. Oferă un aspect îngrijit și profesionist pentru configurarea dvs. Acum puteți alege dintre negru, alb, alamă sau crom și vă aflați în banda filtrată de 36-40kHz (Plasma Friendly) și puteți fi utilizat cu întreaga gamă Keene IR.

„Noile receptoare de montare a panoului IR Keene oferă opțiuni de instalare discrete pentru sistemele de distribuție IR. În plus față de finisajele alb -negru, Keene a lansat acum toate versiunile metalice ale receptoarelor de montare a panoului IR, fie în alamă, fie în finisaj crom. Acestea pot fi montate în dulapuri AV, pereți și tavane stropite. La doar 30 mm diametru vizibil, acestea oferă instalatorului un mijloc discret, dar eficient de control IR, oriunde ar putea fi amplasat echipamentul.

Funcționarea în banda filtrată de 36-40kHz (Plasma Friendly) asigură o compatibilitate largă cu aproape toate echipamentele AV pe care receptorii IR pot fi utilizați cu întreaga gamă de distribuție Keene IR, inclusiv IRBKIT, IR-ul compatibil pe Internet, oriunde, KIRA128 și IR COMMANDER MATRIX. ”

Disponibil acum de la aproximativ 30 de lire sterline – Panoul Keene Mount IR Receptoare

Vreau mai mult? – Urmați -ne pe Twitter, ca noi pe Facebook sau abonați -vă la fluxul nostru RSS. Puteți primi chiar și aceste știri livrate prin e -mail, direct în căsuța de e -mail în fiecare zi

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *