• Uncategorized
  • 0

Materiale de buletin DIY

, precum și instrumente

8 lungimi de 2 ″ x 2 ″ x 24 ″ plăci

2 foi de 3 ‘x 6’ melamină

24 1-1/2 ″ completează unghiile

Sticla de apă pulverizată

Cane de 2 ”x 5” pre-țesute-trestie deschisă de 1/2 ”se potrivesc (2” @ 10.65 $/picior pentru 24 ”lățime) oferit la Bamboo Fete din Toronto sau prin comandă prin poștă

4 cleme

Lipici

Rolă

Tava de vopsea

Board Masonit de 2 ”x 5”

Tablou de plută obișnuit de 2 ”x 5”

1 ″ x 1 ″ Tăiet de colț exterior

Bandă de măsurare

Fierastrau

A picta

Șmirghel de 100 de granule

Cutie mitră

Tabloul nostru de plută este de 2 „x 5”, cu toate acestea, această lucrare poate fi adaptată la formă practic orice tip de dimensiune. Corkboard simplu, neframed poate fi achiziționat în diferite dimensiuni la multe magazine de birou sau la arta, precum și la magazinele de aprovizionare cu artizanat.

Pasul 1: Faceți plăci de prindere

Creați plăci de prindere prin cuie patru plăci de 2 ″ x 2 ″ x 24 ″ pe fiecare foaie de melamină, la intervale egale. pus deoparte.

Pasul 2: umede trestia

Folosiți o sticlă de pulverizare plină de apă pentru a face ușor trestia pe ambele părți. Lăsați -l timp de 15 minute în timp ce obțineți cleme, precum și lipici gata.

Pasul 3: Cane de lipici

Așezați masonitul pe suprafața de lucru cu partea netedă în sus. Așezați foaia de trestie deasupra, cu cea mai bună parte în jos. Turnați lipici alb în tava de vopsea. Utilizați role pentru a aplica un strat subțire de lipici pe partea greșită a trestiei.

Pasul 4: Build Board

Transferați foaia de trestie pe partea plană a plăcii de prindere, cu partea lipită în sus. Locați placa de plută deasupra acesteia, cu partea de plută în jos. Rotiți un strat de lipici pe partea netedă a masonitei, precum și treceți deasupra deasupra Corkboard, astfel încât partea lipită a masonitei se află pe partea din spate a tabloului de plută. Locație a doua placă de prindere deasupra stratului de masonit. Clemează bine, precum și lăsați să se usuce cel puțin 6 ore.

Pasul 5: Pregătiți tuns

Folosind o bandă de măsurare, precum și o tăietură de colț, tăiați colțul la marginile de formă ale plăcii completate, adăugând aproximativ 2 ″ suplimentar la fiecare piesă. Placa noastră completată a fost de 2 „x 5”, așa că am tăiat 2 bucăți de tuns la 2 ”-2”, precum și 2 bucăți de 5 ”-2”. Vopsiți garnitura, folosind două straturi, dacă este necesar.

Pasul 6: Aplicați tuns

Odată ce bordul finalizat este uscat, curățați marginile cu hârtie de nisip, dacă este necesar. Folosind o cutie mitră, precum și capete de mitră, mitre de tăiere până la bordul completat în formă. lipici, precum și clema în loc. Permiteți să se usuce peste noapte. Atingeți vopseaua dacă este necesar.

Urmăriți secțiunea noastră de televiziune pe Internet pentru a vedea mult mai multe idei de buletin la modă.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *