• Uncategorized
  • 0

Bucătăriile și băile 2011 este aici!

Bucătăriile și băile sunt spații atât de importante în casele noastre. Petrecem mult timp în ele și sunt spații extrem de funcționale, așa că, dacă nu funcționează bine, observăm rapid – există un motiv pentru care sunt printre cele mai renovate camere dintr -o casă!

Dacă vă gândiți să vă refaceți complet bucătăria sau baia sau doriți doar să mergeți de la bland la uimitor, cu câteva atingeri rapide de finisare și un pic de personaj, mergeți la chioșc pentru o copie a lui Kitchens & Baths 2011 (la vânzare până la 14 august ) De asemenea, puteți comanda o copie online sau puteți consulta o versiune digitală! Indiferent de modul în care decideți să îl priviți, ultima noastră problemă specială este plină de povești fabuloase:

Makeovers de bucătărie înainte și după cum să supraviețuiască o renovare

15 bucătării cu culoare, de la puțin la un lot întreg

Ghid de cumpărare: Blat -Essentials

O vitrină de vanități personalizate în patru stiluri cheie, plus robinete potrivite

Băi la tendință-Aducerea la modă a aspectului acasă

Accesorii de baie perfecte pentru adăugarea de panache în spațiul dvs.

Asigurați -vă că participați și la concursul nostru anual de bucătărie și băi, pentru premii în valoare de peste 5.000 de dolari!

Desigur, veți găsi și povești ale unora dintre personalitățile dvs. preferate de casă și acasă. Redactorul-șef Suzanne Dimma și-a transformat minuscula bucătărie într-un superb spațiu francez Pied-à-terre (ilustrat mai sus). Michael Penney a plecat la vânătoare pentru descoperiri fabuloase, cu un singur obiectiv în minte: toate trebuiau să fie modalități rapide și uimitoare de a adăuga culoare bucătăriilor. Testează -ți designul priceput, ghicind ce scaune merg cu alegerile de masă de bucătărie ale lui Cameron MacNeil, plus consultați cum adaugă personalitate la o baie bej a unui constructor plictisitor în această tranșă specială a coloanei sale Ask A Designer ™. Personalitate – Acum este ceva ce ar putea folosi fiecare cameră!

Credite foto:
1. Acoperiți bucătăria, Patrick Cline
2-3. Angus Fergusson

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *