New Veraedge Z-Wave House Controller

Noul Veraedge este un gateway Wise House complet, cu un router WiFi integrat.

Controlerul de automatizare Bit House are o lățime de aproximativ 4 centimetri, precum și este alimentat de un SOC de 600 MHz MIPS cu 128 MB de memorie flash, precum și 128 MB de memorie RAM. În jurul spatelui este un singur port LAN Ethernet, precum și un port USB. Sistemul integrează cel mai recent cip Z-Wave Plus, precum și 802.11 A/B/G/N Wi-Fi.

Acesta va gestiona peste 220 de gadgeturi dintr-o alegere de peste 1.200 de module compatibile cu undă Z, disponibile de la mai mulți producători. Puteți seta și gestiona casa dvs. înțeleaptă cu marginea folosind aplicații mobile pentru iOS sau smartphone sau tabletă Android sau puteți utiliza computerul (Mac sau Windows).

De asemenea, sistemul poate înregistra, precum și un raport cu privire la consumul de energie al gospodăriei dvs., oferind un ecran rapid de bord cu statistici energetice. Integrați -l cu camerele IP CCTV, precum și utilizați Geofencing pentru a declanșa evenimente, precum și notificări.

Gestionarea ușoară, dar puternică, pentru camere, încuietori de uși, senzori, termostate, precum și alte automatizări de case, precum și gadgeturi de securitate (vândute separat) pe care le puteți vizualiza și gestiona de oriunde! produce scene personalizate, precum și secvențe. Utilizați smartphone, tabletă sau computer pentru gestionare, precum și configurare. Oferă securitate pentru întreprinderi pentru acasă/mici, economii de costuri energetice, precum și liniște sufletească. Compatibil cu 1200+ gadgeturi de la majoritatea mărcilor majore. Z-Wave Plus, precum și conexiuni wireless Wi-Fi. Nu sunt necesare taxe lunare.

Noul controlor Wise House se vinde pentru aproximativ 150 de lire sterline, precum și primul lot european ar trebui să fie oferit la începutul săptămânii viitoare (precomandă acum de la linkul Vesternet de mai jos).

Disponibil de la Amazon

14 recenzii

Vera Edge – Z -Wave Manage Gateway

Controller de automatizare a casei compatibile cu 1300 de gadgeturi cu undă Z, inclusiv încuietori de uși, camere de luat vederi, senzori de mișcare, precum și senzori de securitate
Utilizați gadgeturile mobile pentru a vizualiza, precum și pentru a gestiona gadgeturile de automatizare a casei de oriunde. Fără taxe lunare; Fără contracte
Vizualizați toate camerele dvs., precum și gestionați toate gadgeturile dvs. dintr -o aplicație simplă. Vedeți și gestionați -vă sistemul de orice tip de gadget mobil de oriunde

Cumpărați pe Amazon

getvera.com

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Ultima actualizare la 2021-10-04 / Link-uri / imagini de afiliere din API-ul de marketing al produselor Amazon

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *