10 producători despre care trebuie să știți despre

Sunteți familiarizați cu mișcarea „Produse lente”? În ultimii ani, magazinele de proiectare, inclusiv favoritele H&H, precum Old Faithful Shop, Mjölk și Bookhou (pentru a numi doar câteva!), Au stocat mărfuri lucrate manual de la producătorii locali. Tot ceea ce este de încredere și dezvoltat pentru a dura este din nou mișto.

Există o mulțime de crafters, ceramici, artiști, lucrători din lemn și mult mai mulți acolo, care aruncă bunuri decorative frumoase, lot mic după lot mic. Iată câțiva dintre cei mai creativi producători ideali acum și articolele unice pe care le produc care ar trebui să aibă un loc în casele noastre.

Deși în prezent preia un sabatic de la prelucrarea lemnului, lucrările anterioare ale lui Ariele Alasko din Brooklyn este încă scoasă la vânzare și merită ridicată. Ustensilele ei ușor sculptate manual și agățările de perete sunt destul de spectaculoase și ar face cel mai bun cadou de gazdă.

Fotograf: Ariele Alasko Instagram

Sursa: Ariele Alasko

Un favorit al H&H, Coolican & Company din Toronto este un campion de casă al mișcării de bunuri lente. Specializată în mobilier mic, compania mică se mândrește cu producerea de piese de calitate realizate pentru a dura. Au produs lămpi, scaune, bănci și obiecte decorative, dar cuvânt înțeleptului – dacă vedeți ceva care vă place, obțineți -l! Se va vinde!

Fotograf: Coolican & Company Instagram

Sursa: Coolican & Company

Produse: scaun Palmerston (stânga), 490 USD, scaun Edwin în White Oak (centru), 845 USD, scaun Madison (dreapta), 1100 USD

Iată o lovitură a atelierului lor din Toronto.

Fotograf: Coolican & Company Instagram

Sursa: Coolican & Company

Heather Braun Dahl este ceramistul și pictorul bazat pe Vancouver în spatele lui Dahlhaus, aducând cele mai bune coasta de vest-modele minunate, palete pământești și materiale organice-în lume. A colaborat cu Anthropologie, Nordstrom și West Elm, așa că știi că face ceva bine.

Fotograf: Dahlhaus

Sursa: Dahlhaus

Produse: vază bouey înaltă în porțelan, 110 USD

Un alt talent canadian este Alec Sutherland, fondatorul Haut Beau, o companie de covoare țesute. Una dintre piesele noastre preferate este un design realizat la comandă numit Insula (prezentat aici), inspirat de priveliștile lacului Ontario din Insulele Toronto. Cel mai bun remediu pentru acele zile aparent fără sfârșit de iarnă!

Fotograf: Haut Beau

Sursa: Haut Beau

Produse: covor insular

Helen Levi a devenit oarecum o celebritate Instagram (119k+ adepți) și din motive întemeiate. Cunoscută pentru utilizările sale de bază, dar artistice ale culorilor și formelor organice, a creat ceva de cult în urma (a fost chiar în numărul Vogue septembrie 2015!) Și este o stea de ceramică de bună credință.

Fotograf: Helen Levi Instagram

Sursa: Helen Levi

Mai mult din ceramica minunată a lui Helen!

Fotograf: Helen Levi

Sursa: Helen Levi

După ce au contribuit la diverse publicații precum Venerabilul Lucky Peach și Walrus, precum și un alum H&H, ilustrațiile lui Justine, disponibile pe modele și mostredporraits.com, sunt bine iubite și recunoscute instantaneu. După ce a petrecut mult timp în Japonia – se va muta acolo de la Toronto în această vară – piesele ei variate reflectă lumea din jurul ei. Pentru alimente și cei afectați de Wanderlust, ei deSemnele sunt un lucru obligatoriu.

Fotograf: Justine Wong

Sursa: modele și portrete

Produse: camion de pâine Kamakura – pictură originală, aprox. 514 USD

Cuverturile devin din nou elegante datorită crafters precum Alexandra Gray Bennett și Jocelin Johnson, de la Louise Grey, care oferă meșteșugului standard un nou spin. Cu modele minimaliste contemporane, cuverturile sunt sofisticate și s -ar uita acasă într -un spațiu minimalist.

Sursa: Louise Gray

Produse: Queen Quilt No. 2, 575 USD

Meg Callahan, o școală de design Rhode Island și una dintre cele 30 de sub 30 de ani ale revistei Forbes, creează câteva cuverturi grozave de patchwork. Având în vedere spiritul puternic al stării sale de origine din Oklahoma, design -urile ei îndrăznețe ar arăta la fel de grozav drapate pe un pat, în timp ce s -ar spânzura pe un perete. Ce nu este de iubit?

Fotograf: Meg Callahan

Sursa: M. Callahan

Produse: matlasare chama, preț la cerere.

Iată o altă matlasă frumoasă de la Meg Callahan.

Fotograf: Meg Callahan

Sursa: M. Callahan

Produse: Osanna Quilt, Preț la cerere.

Masa senzațională de cenușă și fibră de carbon a lui Paul Loebach a fost inspirată de structura dublă helix descoperită de James Watson. Numele mesei este potrivit, Watson. Paul este un designer de mobilă și produse care lucrează în New York și Berlin, două paturi fierbinți ale culturii contemporane, dar folosește abilități de prelucrare a lemnului transmise prin generațiile familiei sale. Un cel mai bun amestec de nou și vechi.

Sursa: Paul Loebach

Produse: Watson Table.

Alexander Devol este omul din spatele Wooden & Woven, o practică britanică de prelucrare a lemnului. Piesele standout includ o placă de tăiere a cireșelor din satin, care se aruncă cu lumină, și boluri neobișnuite de culoare albastru. Piesele sale sunt garantate să facă o declarație.

Fotograf: Instagram din lemn și țesut

Sursa: lemn și țesut

Iată același bol mare ca prezentat în diapozitivul anterior pentru scară. Wow!

Fotograf: Instagram din lemn și țesut

Sursa: lemn și țesut

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *