Pillow Talk: Prima parte

În numărul nostru de reviste din aprilie 2010 (la vânzare acum!), Am produs o poveste despre cele mai recente și mai mari perne. În acest proces, am descoperit că există o cantitate ridicolă de perne minunate acolo pentru canapele și scaune, dormitoare și multe altele! Așadar, m -am gândit că ar fi distractiv să împărtășesc încă zece din favoarea mea online. Iată primele cinci … rămâneți la curent pentru următorul meu blog din 30 martie pentru celelalte alegeri ale mele.

Aceasta este din noua colecție Henny de la IKEA – la 13 dolari, inclusiv insertul, este un furt!

Acesta este proiectat de designerul textil Fred Shand și disponibil prin Anthropologie. Ador alegerea eclectică a țesăturilor utilizate în această pernă.

Aceste frumuseți de la Lulu DK prezintă modelul clasic de zăbrele (scand) și sunt disponibile într -o întreagă selecție de culori.

Fabricată din lenjerie naturală și imprimată manual, această pernă Bookhou este atât de dulce-și la un preț rezonabil de 50 de dolari.

Minunat și ecologic! Această pernă este fabricată din țesătură de bumbac organic și tipărită cu cerneluri non-toxice. Disponibil prin Rubie Green.

Încă cinci perne superbe pentru a veni în următorul meu blog!

Pentru sfaturi despre selectarea pernelor și țesăturilor pentru canapele, citiți cumpărăturile noastre pentru un articol de canapea.

Credite foto: 1. Henny Cushion, Ikea, Fotografie de Felix Wedgwood2. Fred Shand Pillow, Anthropologie, Fotografie de Felix Wedgwood3. Perne de scandare, Lulu Dk4. Pernă de păsări, Bookhou5. Pernă de bumbac, Rubie Green

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *