• Uncategorized
  • 0

Aparate de zona de bucătărie visătoare

În timp ce munca Reno merge la parter, am trăit la etaj în ceea ce se simte ca un apartament extrem de prăfuit, în stil student. Avem o mică bucătărie de make-shift. (Cu alte cuvinte, mâncăm foarte mult, precum și am sfârșit prin a fi maeștri ai mesei fără găti. Noile noastre aparate care așteaptă undeva într -un depozit.

Pentru soba noastră, a fost ca la prima vedere: un soi de gaz de Bertazzoni. Lăsați -l italienilor – pur și simplu nu am putut privi niciun fel de alții după ce am văzut -o. Asta e dragoste! .

Nu eram sigur de convecția gazului față de opțiunile cuptorului cu convecție electrică. Cineva a avut vreun tip de experiență în comparație cu cele două? Cred că orice este mult mai bun decât frumusețea cu un singur arzător pe care o am acum!

Pentru frigiderul nostru, am selectat un design Fisher și Paykel de la contra-adâncime pentru liniile sale pătrate, precum și un interior bine proiectat.

De asemenea, am cumpărat un set surround, astfel încât acesta să pară cât mai încorporat. Construind o bază pentru frigider, se va așeza de pe pământ la aceeași înălțime ca și contoarele – o recompensă adăugată pentru oamenii înalți!

A avea o mașină de spălat vase deloc mă are de bucurie. A trecut atât de mult timp, am uitat cum este să nu spălăm grămadă de feluri de mâncare de mână. Ați văzut aceste panouri la îndemână care ascund perfect o mașină de spălat vase? IKEA oferă unul în același stil ca și dulapurile noastre inferioare, mașina de spălat vase, precum și toate.

Acum, trebuie doar să obținem orice altceva finalizat, astfel încât să putem configura aceste frumuseți. Ar trebui să dureze câteva săptămâni – precum și cel mai probabil despre toate sandvișurile cu brânză la grătar pe care le pot lua!

Plănuiești și o bucătărie? Dacă da, utilizați instrumentul nostru gratuit de pe internet pentru bucătărie pentru a locația aparatelor dvs. în locul perfect.

Credite foto: 1. Varietatea Bertazzoni în Red, ApplianCist2. Frigider înțelept în oțel inoxidabil, Fisher & Paykel3. Fisher & Paykel4. Renlig integrat vase de mașină de spălat vase, Ikea

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *