• Uncategorized
  • 0

TOP 5: Idei de decor de Crăciun colorate

Îmbunătățiți -vă decorul de Crăciun cu nuanțe vesele la fel de drăguțe ca și veselă. Iată 5 moduri de a încorpora culoarea în casa ta pentru sărbători.

Deși este mai puțin tradițional decât cel care se îndreaptă pe pereți, un copac alb este un mod distractiv de a evidenția ornamentele de culoare bomboană. În dedesubt, cadourile înfășurate în hârtie albă se îmbină cu schema, iar un amestec de panglici pastelate și tonifiate cu bijuterii joacă nuanțele decorațiunilor strălucitoare.

Fii creativ cu orice ornamente suplimentare, plasându -le undeva neașteptat. Schimbați blaturile de decantor pentru câteva mingi selectate cu atenție pentru a adăuga scânteie festivă în coșul de bar, tocmai la timp pentru petrecerea dvs. de vacanță.

O ghirlandă festivă făcută din cărți de Crăciun vintage este o modalitate ușoară de a adăuga culoare subestimată la manta. Aflați cum să faceți unul aici.

Înlocuiți ciocolată și nuci mereu prezente ale sezonului cu gumdropuri colorate în pahare martini, boluri sau conuri frumoase de bomboane. Aflați cum să faceți conurile de bomboane de hârtie ilustrate aici.

Acest calendar cu tonuri înghețate are o atmosferă capricioasă, aducând farmecul de iarnă în orice spațiu. Aflați cum să faceți aici.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *