15 Planuri bugetare Tehnici de înfrumusețare

Amestecarea produselor înalte și accesibile în casa ta adaugă caracter în spațiul tău. O haină de vopsea, câteva coșuri din Chinatown, precum și unele comori de epocă emană spirit, precum și vă permit să economisiți pentru mobilierul de investiții care va dura toată viața.

Creați un panou de tapet DIY. Documentarea unui întreg spațiu poate cheltui bine în tripla cifre, în special dacă angajați pe cineva care să facă sarcina pentru dvs. În schimb, unul sau două panouri de tapet adaugă caracter într -un spațiu pentru cheltuiala unui singur sul de tapet, precum și pentru unele MDF. Obțineți instrucțiuni pas cu pas.

Adăugați culori suculente. Descoperirile accesibile în culori de accent vor adăuga pizzazz în camerele tale. Căutați vaze ceramice distractive, scaune pictate, farfurii pe care le puteți pune pe o masă de cafea sau agățați pe un perete, aruncați perne, borcane de sticlă colorate sau imprimeuri încadrate. Culoarea accentului cald din acest sezon poate fi galbenă caldă, cu toate acestea, într -un an, veți avea nevoie de cel mai probabil o schimbare.

Economisiți pe lămpi. Mergeți jos pentru bază, precum și pentru umbră. Puteți lua cea mai fundamentală bază de lămpi – adesea revopsită sau crescută pe un suport de lemn – precum și să o ridicați cu o nuanță excelentă.

Instalați un contor de lux într -o bucătărie obișnuită. Înfiniți o zonă de bucătărie a constructorului cu hardware nou, trage, precum și un blat întunecat, remarcabil.

Pictează -l negru. Comorile de epocă precum o masă de piedestal sau scaune din lemn arată ca un milion de dolari după câteva coaste de vopsea lucioasă, neagră. De asemenea, culorile istorice bogate vor oferi piese accesibile o senzație mult mai avansată.

Strat în textură. Covoarele sisale accesibile, coșurile, precum și tăvile țesute se amestecă bine atât mobilier formal, cât și mobilier relaxat. Chinatown este o zonă excelentă pentru tăvi la prețuri accesibile, precum și coșuri, în plus față de tacâmuri elegante.

Pictează -ți ușile, precum și tavane. Ușile interioare albe sunt plictisitoare. Ușile de cărbune negru sau întunecat, pe de altă parte, sunt grafice, precum și interesante. Sau, încercați o nuanță roșie strălucitoare. De asemenea, pictarea tavanului poate transforma imediat un spațiu de la Ho-hum la Haute.

Reupolster un vechi otoman într -o culoare proaspătă, fascinantă sau un imprimeu grafic. Dacă picioarele arată, precum și sunt înfundate, precum și zgâriate, decolorează -le espresso maro sau le pictează negru.

Salvați la magazinele de salvare. Clawfoot Tubs sunt o abordare la magazinele de salvare, de exemplu. Reglamează interiorul, precum și reîmprospătează exteriorul cu un strat de vopsea.

Construiți o bancă cu mai multe utilizări. Unitățile de rafturi ieftine, cu cutii mari, se pot dubla ca bancă. Doar aveți o pernă a produs partea superioară, precum și voila!

Personalizați pernele albe obișnuite cu monograme. Acest lucru oferă lenjerie zilnică un aspect luxos.

Încadrați -vă descoperirile. Cărți poștale speciale, tapet, înveliș cadou, precum și imagini din cărți de artă cu reduceri pentru artă instantanee, cu un buget.

Se amestecă, precum și scaunele de potrivire. În loc să se desprindă pentru șase până la opt noi scaune spațiale de luat masa, investește în patru până la șase frumuseți noi, precum și apoi să ridici două scaune eclectice de pe piața de purici pentru capete. Scaunele cu brațe sunt foarte multe modele pentru scaunele de capăt în acest moment.

Îmbrăcați-vă tratamentele de ferestre gata făcute. O bandă de bază de panglică colorată, Grosgrain, poate transforma jaluzele sau draperii cu role la prețuri accesibile cu un aspect personalizat.

Lumini de pandantiv accesibile pentru cluster. Faceți acest lucru peste masa de luat masa, precum și pentru același efect ca un candelabru cu patru cifre.

Obțineți mult mai multe concepte de înfrumusețare bugetare-chic în ghidul nostru.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *