Această cabină de bușteni din Polul Nord este înfrumusețată ca casa lui Moș Crăciun!

Dacă Moș Crăciun ar fi real, casa lui ar arăta ceva precum această cabină de bușteni rustică din Polul Nord. Deși poate părea mai degrabă setul unui film de Crăciun, această casă autentică a fost înfrumusețată de proprietarul său să arate, precum și să se simtă ca undeva Moș Crăciun ar trăi.

Descris ca „Paradisul unui iubitor de jucării, amplasat pe 25 de acri idilici la Polul Nord-perfect pentru jocuri de renuri spirite” în listă, casa de jurnal vintage a fost dezvoltată în anii 1800, precum și renovată în 2013 cu facilități contemporane. Reședința confortabilă, estimată a fi în valoare de 656.957 dolari, conform Zillow, se mândrește cu trei dormitoare, două băi, precum și „stații de lucru pentru 50 de meșteri diminutivi”. Faceți clic cu pentru a vă vedea!

Casa de 2.500 de metri pătrați este înconjurată de copaci perenă, precum și indicii care indică „magazinul de jucării”, precum și „grajdurile” de ren.

Un sac de scrisori, un portret de ren, precum și paltoanele lui Moș Crăciun și doamnei Claus sunt expuse în fermecătorul Bit Mudroom.

Un șemineu din piatră de la podea la tavan este punctul focal din camera de zi, unde un pom de Crăciun uriaș este îmbrăcat la noi. Există chiar și un balansoar pentru tricotatul de pulovere, precum și eșarfe!

Zona de bucătărie gourmet este un vis al brutarului, lăudându -se cu un cuptor cu 12 setări diferite de prăjituri.

Spațiul de luat masa alăturat prezintă draperii de carouri, precum și o masă completată cu o ghirlandă de verdeață, poinsettia, pinecone, precum și lumânări.

Cookie -urile, precum și ciocolata caldă sunt o necesitate evidentă pentru o casă influențată de Moș Crăciun.

Aplaudă festivă continuă în dormitorul principal, unde pernele de Crăciun Kitschy de sus a patului nepotrivit.

Nu ar fi aprobat de Moș Crăciun fără un șemineu-deși coșul de fum acesta pare puțin mic pentru a se strecura.

Baia este, de asemenea, amenajată de Crăciun, cu o perdea de duș în carouri și o coroană de pasaj.

În dormitorul de oaspeți, o ghirlandă se îmbracă pe perdea pentru Crăciun, în timp ce lenjeria de pat în carouri se răspândește pe tot anul.

Un pat supraetajat cu mese laterale potrivite oferă o senzație de cabină confortabilă.

În studiu, un birou de ferăstrău este flancat de o masă de cusături, precum și de o fereastră mare care oferă vederi pitorești.

Rafturi substanțiale încorporate stochează prototipuri de jucării, la fel cum ați găsi în atelierul lui Moș Crăciun.

Ne întrebăm ce se află în spatele acestei uși? Vom lăsa asta pentru ca elfii să descopere.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *