• Uncategorized
  • 0

10 Idei de cadouri de Crăciun Smart Home

Nu este ușor să cumpărați ceva pentru iubitul gadget care pare deja să aibă totul – așa că aici sunt 10 idei ușoare de cadouri de Crăciun – fie pentru a cumpăra pentru persoana iubită, fie de a lăsa un indiciu subtil Pentru căutărea nepăsătoare pentru tine! Cadouri inteligente pentru casă de la sub 20 GBP la peste 700 GBP …

1. Sandisk 16 GB USB Micro Cruzer [17,99 £]

Toată lumea are nevoie de o unitate USB Thumb, iar micro -ul Cruzer este ceea ce folosim la casa automatizată. Extrem de mic și portabil, iar designul său retractabil al conectorului USB elimină nevoia de capace și protejează conectorul. Cruzer Micro vă permite să transportați și să transferați cu ușurință documente esențiale, imagini, muzică și videoclipuri de la un computer la altul, iar la 16 GB este mult mai mult decât suficient de mare pentru instalarea unui sistem de operare sau pentru a face backup pentru mașini.

2. Philips Imageo LED LED -uri reîncărcabile lumânări [24,99 £]

Acest set de trei lumini decorative, cu lumânări de sticlă înghețată, emană o strălucire caldă și pâlpâitoare. Nici o flacără deschisă nu implică un risc de incendiu zero, iar funcționarea nu este afectată de vânt. Comutarea ușoară de pornire/oprire prin simpla scuturare a unității – fără comutator! Factor de gadge suplimentar cu reîncărcare inductivă wireless-trebuie doar să le aruncați în unitatea de bază. Până la 24 de ore de funcționare continuă.

3. Cadru foto digital Hannsg 7 inch [35,21 £]

Cine nu ar fi mulțumit de un nou cadru foto digital la modă! Utilizarea celui mai recent ecran de tehnologie LCD de 7 “cu un surround la modă, fie alb -negru, pentru a complimenta orice mediu. Aceste modele prezintă sloturi multicard și porturi USB, astfel încât toate amintirile preferate pot fi afișate în timp ce furnizează o calitate spectaculoasă a imaginii. Acest lucru este de asemenea Includeți atât calendarul, cât și cronometrul de ceas, ceea ce le face accesoriul ideal pentru desktop.

4. OWL CM119 Monitor de energie electrică fără fir [34,20 £]

Lupta împotriva facturilor de energie electrică și a schimbărilor climatice au fost subiecte fierbinți la casa automatizată din acest an (consultați articolul nostru scurt despre scăderea facturilor dvs. cu monitorizarea inteligentă a puterii de acasă). Dispozitivul portabil la modă Owl poate ajuta la economisirea a sute de lire sterline din factura dvs. de energie electrică, oferind până la a doua informație despre cantitatea exactă de energie electrică pe care o utilizați în lire sterline și pence. Acest lucru implică faptul că puteți vedea exacrea dobândirii financiare exacte de a opri dispozitivele electrice acasă.

5. Extinderi Seagate 1TB Hard disk extern USB 2.0 [61,99 £]

Nu puteți avea niciodată suficientă spave de unitate pentru toate suporturile dvs. digitale și acest unități de desktop externe Seagate oferă un spațiu de stocare suplimentar pentru colecția dvs. în continuă creștere de fișiere. Adăugați rapid spațiu pentru mult mai multe fișiere, consolidați toate fișierele dvs. într-o singură locație sau spațiu gratuit pe unitatea internă a computerului pentru performanțe îmbunătățite. încântați -vă de viteza rapidă de transfer de date cu conectivitate USB 2.0 și performanță de unitate de 7200 rpm. Gestionarea puterii încorporate garantează funcționarea eficientă din punct de vedere energetic.

6. Lampa de spirit Philips LivingColors, cu telecomandă [199,99 £]

Philips LivingColors este o lumină LED inovatoare, cu o telecomandă intuitivă care vă permite să vă creați propria atmosferă prin utilizarea culorii și a luminii. Lampa LivingColors include 4 diode care emit lumină (LED -uri). Două roșii, unul albastru și unul verde. Împreună pot fi crescute, reduse, luminate sau întunecate pentru a produce un total de 16 milioane de combinații de culori diferite. Atingeți roata de culoare de pe telecomandă și LivingColors vă luminează lumea în orice nuanță pe care o alegeți. De la nuanțe pastelate calmante la culori bogate și intense.

7. Nou Apple iPod Touch 8 GB (a 3 -a generație) [139,00 GBP]

Cu sute de aplicații inteligente de casă disponibile, iPod Touch a devenit un favorit al automatizării la domiciliu. Vizualizați filmele și emisiunile TV pe un afișaj fantastic de 3,5 inci. Utilizați interfața revoluționară multi-touch pentru a trece prin muzica dvs. în fluxul de copertă. Și oricând mâncați pentru mult mai mult divertisment, trebuie doar să atingeți iTunes pentru a naviga și a cumpăra din zbor.

8. Radio Logitech Squeezebox [149,99 £]

Începând acum, puteți asculta muzică, știri și sporturi din fiecare colț al globului, toate fără computer. Este ușor cu Radio Logitech Squeezebox. Pur și simplu porniți -l și acordați -vă la mii de posturi de radio internet total gratuite, cele mai tari servicii de muzică online, chiar și propria colecție de muzică personală. Opțiunile dvs. de ascultare sunt la fel de nelimitate ca internetul-în orice cameră în care aveți o conexiune Wi-Fi.

9. Toshiba 32-inch latscreen HD LCD TV cu Freeview [299,99 £]

Nu puteți avea niciodată prea numeroase ecrane plate în jurul casei dvs. digitale, iar 32 “este o dimensiune optimă pentru un dormitor sau o bucătărie. Seria AV61 se mândrește Tehnologie, inclusiv 3 x sloturi HDMI ™, o conexiune de intrare a PC -ului și performanță audio puternică din difuzorul stereo integrat și la acest preț este un furt!

10. Sonos Bu250 Bundle – Controller Zoneplayer 90 și 120 [799,99 £]

Recenzia noastră Sonos este STILL unul dintre numeroasele noastre articole de popluar din toate timpurile. Sistemul de muzică cu mai multe camere wireless Sonos este pur și simplu cel mai simplu mod de a trimite colecția dvs. de muzică digitală în toată casa. Ascultați muzică de pe computerul dvs. de pe terasa dvs. sau transmiteți muzică nelimitată de la numeroase servicii de muzică populară, cum ar fi Rhapsody, Internet Radio și multe altele. Pentru a începe să joci muzică, trebuie doar să obții controlerul wireless în culori complete și să alegi pur și simplu o cameră, alege o melodie și atinge jocul.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *