Top 10 concepte uimitoare de gresie grafică

cărora nu -i place o podea grafică excelentă? Judecând după popularitatea hashtag -ului în trend #ihavethisthingwithfloors, precum și contul său de Instagram asociat, răspunsul este: nimeni. Chiar aici sunt 10 exemple de standout de stil minunat sub picioare – dacă numai noi am fi crezut că luăm un „self” (un selfie al picioarelor tale) la fiecare dintre aceste case spectaculoase!

În intrarea în aer liber a acestei renașteri moderne de misiune, Los Angeles Home, complexe de gresie, indicii la temele maure, precum și în stilul în stil spaniol descoperit în interior.

Fotograf: Stacey Brandford

Sursa: Home & House Octombrie 2014

Designer: Harrison Design, Jackie Terrell

Când Sally Armstrong de la H&H și -a renovat casa din Midtown Toronto, una dintre cele mai mari modificări a fost intrarea ei în față. Zona înghesuită a fost transformată într-un hol primitor, practic, datorită tapetului galben însorit, precum și acestei plăci personalizate de către Vancouver din Edgewater Studio.

Fotograf: Virginia MacDonald

Sursa: Home & House Februarie 2013

Designer: Sally Armstrong

Inspirată de boîtes franceze intime, această zonă de bucătărie Montreal Montreal are podele complexe de gresie într -o nuanță Glam Navy.

Fotograf: Monic Richard

Sursa: Home & House Octombrie 2013

Designer: Luc Beauvais

Podelele izbitoare din zona de bucătărie eclectică a designerului James Davie sunt plăci de ciment importate din Mexic. Culoarea puternică, precum și modelul grafic oferă zonei o atmosferă plină de viață.

Fotograf: Angus Fergusson

Sursa: Home & House ianuarie 2015

Designer: James Davie

Creșterea de gresie incrustă în modelele de transformare oferă acest grafic grafic al scării, la nivel mondial. Stilurile maure se ridică pe detaliile din fier forjat ale balustradei, în timp ce pereții albi crocanti mențin zona se simte aerisită, precum și neclintită.

Fotograf: Stacey Brandford

Sursa: Home & House Octombrie 2014

Designer: Harrison Design, Jackie Terrell

Camera de duș primară a acestei case din cadrul familiei triplex din Toronto prezintă o bogăție de suprafețe complementare. O podea de gresie de declarație infuzează zona cu energie, cu toate acestea, combinația sa restrânsă împiedică modelul agitat să se simtă copleșitor.

Fotograf: Michael Graydon

Sursa: Home & House Februarie 2015

Un mozaic de gresie încrustat are o senzație de art deco care acordă frumusețe această bucătărie. Încadrează insula mare din lemn, precum și face referire subtil tapițeria grafică de pe scaune.

Fotograf: Monic Richard

Sursa: Maison et Demeure aprilie 2014

Designer: Lindsay Coral Harper

Această cameră de duș de oaspeți personalizată are o podea de gresie geometrică care alimentează zona frumoasă, precum și împiedică camera mică să se simtă înghesuită.

Fotograf: Alex Lukey

Sursa: Home & House martie 2015

Designer: James Davie

Într-o versiune tonifiată a aspectului grafic, suita primară a lui Toronto House de designer Samantha Sacks prezintă o podea mozaică în marocană Onyx. Culorile moi adaugă un hit deUn model subtil, oricât de uimitor este sub picioare.

Fotograf: Michael Graydon

Sursa: Home & House iunie 2014

Designer: Samantha Sacks

Tigla pictată manual în această cameră de duș primară aerisită din Los Angeles a fost influențată de stațiile pariziene Métro, care adaugă un hit de metropolitan excelent în spațiul destul de mare. Un alergător exotic se simte proaspăt, precum și la nivel mondial – precum și crește factorul relaxant.

Fotograf: Tessa Neustadt

Sursa: Home & House martie 2015

Designer: Amber Lewis

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *