• Uncategorized
  • 0

ROOMIE REMOVE REBRANDS sub formă de gestionare simplă – adaugă funcții noi

Aplicația care transformă iPhone -ul sau iPad -ul într -un controler universal uimitor de puternic, Roomie Remote are acum un nou nume, control simplu.

Aplicația Simple Manage ar trebui să se desfășoare în App Store mai târziu astăzi, precum și acum este gratuită.

„Achiziționarea anterioară a istoricului de credit de acordare a aplicației pentru un pachet de 3 gadget (indiferent dacă ați cumpărat inițial 2 sau 3.) pentru utilizatorii noi, un player media sau un set de gadget de top pot fi adăugate fără ghiduri înainte de achiziție.”

Alături de relansare vine o serie de funcții noi, precum și îmbunătățite, inclusiv suport pentru multitasking iPad, precum și o nouă aplicație Apple Watch care utilizează coroana digitală pentru a gestiona volumul televiziunii. Consultați detaliile complete de mai jos.

Caracteristici noi, cu serviciu simplu sau serviciu de cameră:

Aplicația WatchOS 2: Total reimaginat, Simple Management for Apple Watch este un salt major pentru simplitatea utilizării, precum și accesibilitatea rapidă pentru AV Management, precum și automatizarea (WatchOS 2 este necesară.) Printre multe caracteristici noi, coroana digitală poate acum acum să fie utilizat pentru a gestiona volumul.

Centrul de notificare: Nucleul telecomenzii online actuale este acum furnizat în centrul de notificări iOS, inclusiv bara superioară, placa direcțională, precum și un subset al Play Pad.

DIRECTV DVR Foldere: Înregistrările DVR sunt acum organizate după program.

Imagini dropcam: Imagini reîmprospătate pe ecran pentru toate picăturile.

Asociere sigură: Când este asociată cu Simple Sync (fostul agent Roomie), sincronizarea configurației este acum asigurată cu aprobare explicită pentru noii membri de la membrii deblocate existenți.

Caracteristici noi cu un serviciu simplu:

Acces la distanță: Toate comenzile, activitățile, precum și chiar comentarii, precum și de la gadgeturile dvs. funcționează acum de la distanță în afara rețelei regionale, atunci când sunt asociate în siguranță cu o sincronizare simplă.

Functii noi:

IPAD Multitasking: Multe îmbunătățiri iOS 9, inclusiv suport pentru IPAD Multitasking. Redimensionați imediat pentru a ocupa doar o parte din ecranul dvs. pe dispozitivele iOS acceptate.

Spotlight: Activitățile sunt acum indexate pe gadgetul dvs. care să permită navigarea, precum și executarea activității din pagina de navigare iOS de pe iOS 9.

Favorite Sonos: acum accesibil prin Ghidul media Sonos.

Îmbunătățiri:

Link Dropbox: Gestionarea simplă acum solicită doar permisiunea suficientă pentru a avea acces la un folder de aplicații devotat găsit în Dropbox la aplicații> control simplu. Deoarece versiunile mai vechi au solicitat acces complet la câștig la Dropbox înainte de accesul constrâns de activat Dropbox, configurația dvs. trebuie să fie transferată în noul loc fie manual, fie prin realizarea unei noi copii de rezervă. Orice tip de legătură către Dropbox dintr-o versiune anterioară trebuie să fie restabilit.

Compatibilitatea Plex Pass: ultima versiune a Plex care are nevoie de autentificare este acum acceptată.

Descoperirea Wemo: Belkin Wemo Gadgets actualizate la cele mai recente firmware sunt acum descoperite automat.

Designuri de la distanță cu ecran complet: Editor oferă acum capacitatea de a personaliza întregul ecran cu telecomenzi mapate, precum și butoane personalizate pe ecranele iPad.

TiVo Mai multe conexiuni: Vechiul protocol TIVO nu mai este utilizat cu proiecte Roamio/Premiere, permițând, prin urmare, mai multe conexiuni simultane.

Lansarea apei: Aplicațiile de pe multe televizoare, precum și playere media pot fi acum introduse folosind protocolul de apelare prin comanda de introducere a aplicației +dial.

SimpleControl.com: Interviul nostru cu Will Price

Vreau mai mult? – Urmați -ne pe Twitter, ca noi pe Facebook, sau înscrieți -vă la fluxul nostru RSS. Puteți primi chiar și aceste știri livrate prin e -mail, direct în căsuța de e -mail în fiecare zi.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *