• Uncategorized
  • 0

Scaune gata de vacanță

Când înfrumusețați pentru sărbători sau țineți cina de Ziua Recunoștinței, este simplu să priviți în jur, precum și să vă simțiți puțin obosiți de decorul spațiului dvs. de luat masa. Sigur, setările de masă sezoniere pot merge o metodă lungă pentru a amenaja camera, cu toate acestea, mobilierul oferă fundamentul aspectului dvs., precum și ce locație mult mai bună să înceapă decât cu scaunele dvs.? Indiferent dacă sunteți în căutarea unei reparații de cinci minute sau o revizuire majoră, v-am acoperit cu trei metode simple pentru a modifica scaunele la masa de vacanță.

1. Selectați scaune de capăt unice. Șefii mesei sunt de obicei rezervate persoanelor de onoare, fie că înseamnă asta bunici, oaspeți speciali sau bucătar. Pentru cea mai rapidă pick-me-up, încercați să vă schimbați cele două scaune de capăt cu scaune din alte spații din casă-cu atât mai mare, cu atât mai bine! Vor adăuga caracter în spațiul tău de luat masa, precum și vor face ca oaspeții tăi să se simtă suplimentari speciali.

2. Adăugați hardware pentru un pic de strălucire. Detaliile metalice arată la modă pe tot parcursul anului, cu toate acestea, este dificil să respingem că un pic de SHIMMER adaugă și un apel vesel. Dacă dețineți scaune tapițate, adăugați știfturi metalice de -a lungul marginilor sau la suport, precum și perne, la intervale, pentru un aspect clasic, matlasat. Un singur weekend este tot ce cerința pentru acest truc excelent.

3. Mușcați glonțul, precum și Reupholster. Este un pic mai intensiv de muncă, cu toate că tapițeria proaspătă poate modifica în totalitate senzația de mese. Mergeți puternici, precum și materiale selectate în culori contrastante pentru față, precum și în spatele fiecărui scaun; Conceptul poate părea intimidant, cu toate acestea scaunele cu un front colorat, precum și spatele neutru arată surprinzător de subtil, în special atunci când sunt utilizate, deoarece oaspeții așezați ascund câteva din culoare!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *